Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Offline ismerkedek, rapidrandi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Offline ismerkedek, rapidrandin ( speed dating ) és hasonló rendezvényeken. Miért van az hogy a nők csodálkoznak a felhozatalon? 37F

Figyelt kérdés

Igen tehát ezeken a rendezvényeken 7-12 férfi és 7-12 nő szokott lenni. Ez a 30-as korosztályban van leginkább, ez a legnépszerűbb. Azt vettem észre hogy a nők cikinek érzik, a férfiakat kissé lenézik stb.

De nem az van hogy a social media felülírt nekik hogy milyen is a valóság? Miért hiszik azt hogy nem az ott megjelenő férfiak a kínálat?

Nyilván egy jómódú, képzett, udvarias, jó megjelenésű 30-as férfi nem foglalt. Viszont egy csinos, okos, kedves nő simán lehet hogy független, ugyanis jóval kevesebb ilyen kaliberű van férfiban ( 30as korosztály ).

2023. dec. 14. 08:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Oké ez is egy hozzáállás, szerintem érdemesebb férfiként az 'okosabbnak' lenni. Én még hiszek az udvarlásban is és a kitartásban is. Manapság igen zaklatás kb. ha az ember ír egy nőnek aki nem érdeklődik de ha valaki igazán tetszik érdemes "hülyét csinálni magunkból". Én most ezt vallom.

Ha nem működik én elmondhatom hogy legalább megpróbáltam meghódítani. Egyébként abban is van valami hogy a férfiak nem becsülik meg azt amiért nem kell megküzdeni. Én szívesen várok és szívesen küzdök ( bizonyos keretekig nyilván ), próbálom megmutatni a nőnek hogy tényleg komolyan gondolom és hogy mindent meg lehet oldani.

Persze ettől függetlenül lehet egyedül maradni 40+osan is de talán nem igazi élet a magányos egyedüllét. Sok nővel ismerkedtem, most legutóbb egy 33 évessel, értelmiségi csinos stb., de mivel a vőlegényével szétmentek hazaköltözött pedig van saját lakása stb.! Tehát nagyon is igényli a közelségét a családjának.

2023. dec. 14. 15:39
 12/18 anonim ***** válasza:

Én sajnos túl vagyok ezeken a körökön, nekem nem jött be.

Azt gondolom, hogy te is, én is képesek vagyunk, és szeretünk áldozatokat vállalni azért, akit szeretünk. Ezzel a részével nincs gond. De bennem fordult a kocka, és annyira nem fontos már egy nő, hogy térdencsúszva könyörögjek. Remekül elvagyok a hobbijaimmal. Ha nem lesz társam, már az sem érdekel, de persze nyilván nem ez a terv.

Az előző kapcsolatomban is, meg máskor is hoztam áldozatokat a másikért, ennek mindig elnyomás lett az eredménye. Úgyhogy ennek részemről vége.

Most a női oldal jön. Ha majd látom, hogy a nő őszintén a másik személyére nyitott, és nem az érdekei vezérlik, akkor én is nyitott leszek. De a többségen nem ezt látom sajnos.

2023. dec. 14. 16:18
 13/18 A kérdező kommentje:
12-es neked már késő de sok sikert ! Nekem még van esélyem!
2023. dec. 14. 16:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem késő, nem tudom miből gondolod. :)
2023. dec. 14. 16:22
 15/18 anonim ***** válasza:
94%
Látod, ezeknek a hozzászólásoknak se volt értelme. Egy csomó időt rászántam, hogy leírjam a tapasztalataimat. Erre rosszindulat a reakció. Pont erről beszéltem. :D
2023. dec. 14. 16:29
 16/18 A kérdező kommentje:
Magas lóról beszélsz és a nők szerintem ezt nem kedvelik, ezért késő. Sajnálom. Találj valami hobbit!
2023. dec. 14. 16:30
 17/18 anonim ***** válasza:
59%
Tévedsz. De így nem is lesz nőd, amíg ilyen pökhendi vagy. Ezért tartasz itt!
2023. dec. 14. 16:35
 18/18 anonim válasza:
Mert minden elhízott nő beképzelt.
jan. 10. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!