Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valent Gábor "Jimmy" PUA mestertől van mit tanulni? Érdemes felkutatni az oktatóanyagait (így utólag) vagy ő sem volt jobb a társainál?

Figyelt kérdés

A PUA mint olyan már rég lecsengett. De ez nem azt jelenti, hogy totál nincs mit tanulni tőlük, lehet hogy csak gazdasági nehézségek miatt bukott be ez az iparág, vagy a saját súlya alatt omlott össze pl. túl sokat ígért, túl felkapott lett egy időben, aztán túl nagyot bukott és eltűnt.

De ez nem azt jelenti, hogy semmi érték nem volt benne anno. Amikor pl. 2008-ban kidurrant az ingatlanlufi, összeomlott a saját súlya alatt az ingatlanpiac, az sem azt jelentette hogy az ingatlanok többé semmit nem érnek, hanem hogy azt az árszínvonalat, hitelkonstrukció felhozatalt nem bírta a piac. Hasonló piaci jelenség okozhatta a PUA bukását jó pár éve.

Valóban túl sok volt az ígéret, a PUA azt ígérte anno, hogy egy utolsó ronda, alacsony, minimálbéres öreg gnómnak is lehet szupermodell bombázó 20 körüli nője is. Ez természetesen soha nem volt igaz, túl nagyot ígértek hogy minél több fizető kuncsaftot vonzzanak.

Nicholas Victor munkásságát követtem anno, igazából nem sokat ért, most már ha jól látom csak társkereső fotózással foglalkozik úgy hogy nem is képzett fotós, de profi fotós árakat kér. Ennyi pénzért ha jó képek kellenek társkeresőre akkor elmegyek egy valódi profi fotóshoz. Mex Deluxe is visszavonult szinte teljesen, már ő is csak online ismerkedést tanít, de amiket láttam eddig ingyenes videóiban, még Nicholas Victornál is csapnivalóbb az online ismerkedési oktatása. Gyakorlatilag ugyanazt nyomatja, csak még gagyibb de sokkal drágább. Azt hittem ennyi pénzért tényleg ért valamihez de csalódtam, nem is fizetek neki, egyszerűen gagyi, és a szar az drágán se kell. Más férfi képeit/profilját fikázni én is tudom, erőltetett műmacsó bemutatkozó szöveget én is tudok írni.

Egyedül ez a Valent Gábor "Jimmy" gyerek aki kimaradt anno nekem. Arról nem tudok semmit, sosem követtem a munkásságát. Annyira emlékszem hogy még jó pár éve amikor a csúcson volt a PUA népszerűsége, ő is TOP PUA oktató volt, és nem csak Pesten, de még a vidéki nagyvárosokat és körbe turnézta: Szeged, Debrecen, Miskolc, Pécs, Győr, és mindenhol telt házas (telt szobás) tréningeket adott.

Van valami egyedi Jimmy munkásságában? Van valami olyan benne ami a konkurenciájának nem volt? Érdemes felkutatni a netet hol lehet még megvenni a régi oktatóanyagait?

Tapasztalatok, vélemények?

2023. dec. 13. 14:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Csak akkor bukott, ha eladta. Tudod tehed azert lehet hulyesegekkel atverni, mert buta vagy. Te a nyereszkedest latod a befektetesbol, meg buktat. Buta vagy ahhoz is.
2023. dec. 17. 15:56
 22/26 A kérdező kommentje:

Az ingatlanárak azóta megduplázódtak például. Aki ingatlanba fektetett akkor be, annak a vagyona (inflálódott valutával ugyan) de megduplázódott. Aki kripto-ba fektetett be annak pedig (szintén inflálódott valutával számolva is) megfeleződött.

Akkor ki a buta? :)

2023. dec. 17. 16:55
 23/26 anonim ***** válasza:
Amikor a kripto 10*-es lesz, akkor ki lesz a buta?
2023. dec. 17. 23:56
 24/26 anonim ***** válasza:

vagy amikor majd az atomháború után, elektromos áram nélkül maradva próbálod eladni az enyhén megégett hdd-t, hogy van rajta 0.01 bitcoin

mondjuk egy lebombázott ingatlan se ér sokkal többet

2023. dec. 18. 00:11
 25/26 A kérdező kommentje:

23.

Ha a kripto a tizede lesz akkor ki lesz a buta?

Az van, hogy a kriptovalutát a "szakértők" egy inflációs elleni futurisztikus csodaszerként árulták, de amit valóban látott belőle az ember, hogy elveszti a pénzét és még az infláció ellenére is, meggyengült megkopott értékű valutában is kevesebbet kap vissza ha el akarja adni a kripto-ját.

2023. dec. 18. 00:40
 26/26 anonim ***** válasza:
A valutak ilyenek, valtozik az arfolyam. Amikor a dollar erteke tobb volt, az euro, akkor ki volt a hulye? A kriptok jobban mozognak, mert keves az intezmenyi es sok a nyereszkedni akaro hulye, akik persze rafaztak es megijedtek. Na ok buktak. Azota szepen kapaszkodik vissza krypto, a hulyek most rettegnek tole, pony ugy, mint te. Pedig tavaly felaron vehettel volna es az ingatlanod meg erteket vesztette. Megis, akkor ki itt hulye?
2023. dec. 18. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!