Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valent Gábor "Jimmy" PUA mestertől van mit tanulni? Érdemes felkutatni az oktatóanyagait (így utólag) vagy ő sem volt jobb a társainál?
A PUA mint olyan már rég lecsengett. De ez nem azt jelenti, hogy totál nincs mit tanulni tőlük, lehet hogy csak gazdasági nehézségek miatt bukott be ez az iparág, vagy a saját súlya alatt omlott össze pl. túl sokat ígért, túl felkapott lett egy időben, aztán túl nagyot bukott és eltűnt.
De ez nem azt jelenti, hogy semmi érték nem volt benne anno. Amikor pl. 2008-ban kidurrant az ingatlanlufi, összeomlott a saját súlya alatt az ingatlanpiac, az sem azt jelentette hogy az ingatlanok többé semmit nem érnek, hanem hogy azt az árszínvonalat, hitelkonstrukció felhozatalt nem bírta a piac. Hasonló piaci jelenség okozhatta a PUA bukását jó pár éve.
Valóban túl sok volt az ígéret, a PUA azt ígérte anno, hogy egy utolsó ronda, alacsony, minimálbéres öreg gnómnak is lehet szupermodell bombázó 20 körüli nője is. Ez természetesen soha nem volt igaz, túl nagyot ígértek hogy minél több fizető kuncsaftot vonzzanak.
Nicholas Victor munkásságát követtem anno, igazából nem sokat ért, most már ha jól látom csak társkereső fotózással foglalkozik úgy hogy nem is képzett fotós, de profi fotós árakat kér. Ennyi pénzért ha jó képek kellenek társkeresőre akkor elmegyek egy valódi profi fotóshoz. Mex Deluxe is visszavonult szinte teljesen, már ő is csak online ismerkedést tanít, de amiket láttam eddig ingyenes videóiban, még Nicholas Victornál is csapnivalóbb az online ismerkedési oktatása. Gyakorlatilag ugyanazt nyomatja, csak még gagyibb de sokkal drágább. Azt hittem ennyi pénzért tényleg ért valamihez de csalódtam, nem is fizetek neki, egyszerűen gagyi, és a szar az drágán se kell. Más férfi képeit/profilját fikázni én is tudom, erőltetett műmacsó bemutatkozó szöveget én is tudok írni.
Egyedül ez a Valent Gábor "Jimmy" gyerek aki kimaradt anno nekem. Arról nem tudok semmit, sosem követtem a munkásságát. Annyira emlékszem hogy még jó pár éve amikor a csúcson volt a PUA népszerűsége, ő is TOP PUA oktató volt, és nem csak Pesten, de még a vidéki nagyvárosokat és körbe turnézta: Szeged, Debrecen, Miskolc, Pécs, Győr, és mindenhol telt házas (telt szobás) tréningeket adott.
Van valami egyedi Jimmy munkásságában? Van valami olyan benne ami a konkurenciájának nem volt? Érdemes felkutatni a netet hol lehet még megvenni a régi oktatóanyagait?
Tapasztalatok, vélemények?
Üzleti coach lett a Mex Deluxe is vagy kicsoda, de Ő volt előtte Karizman is!
Azon viszont hatalmasat nevettem, hogy Valent PUA oktatóból használt PS játékokat árusító ember lett, micsoda karrier :D
Őszintén szólva hogy ha mindenképp puákat akarsz nézni akkor inkább a külföldieket.
Az a baj h Magyarországra ebből a pua közegből kb kizárólag a James Marshall, Sasha Daygame, Deepak Wayne féle inkább utcai zaklatokra hajazó figurák kerültek be, és ezeket másolták a hazaiak (pl a Valent vagy Freiwill Ádám stb).
Ha olyan PUA-k érdekelnek akiknek legalább vannak érdekesebb gondolataik az emberekkel való interakciokrol, konyitanak valamit pszichológiához meg úgy el tudod róluk képzelni hogy van bármi sikerük nőknél akkor esetleg Playing with Fire Alex-et vagy John Anthony Lifestylet csekkolhatod.
" lehet hogy csak gazdasági nehézségek miatt bukott be ez az iparág "
Ez pontosan így van, mivel az egész egy iparág volt, a "lúzerek" lenyúlására tett felkapott kísérlet. Amikor már nem jött eléggé a lé, ment is le a budin az egész....
"nem a PS játék árusítás a legdurvább PUA utóélet amiről tudok. Van olyan aki majdnem börtönbe került, mert kamu gyógymódokat árult gyógyíthatatlan betegségekre online"
Ez remekül rá is világít erre a típusra: ezek az emberek haknizni akarnak valamivel, akármivel. Semmi valódi érték nincs a szolgáltatásaik mögött, csak meglovagolják az aktuális trendeket és érdeklődést. Mikor a HIMYM fénykorában mindenki Barney Stinson akart lenni, tucatjával jelentek meg a puák, hogy 'csajozási módszertant' tanítsanak... pár évvel később, az első kripto-őrület alatt minden repedésből előmászott egy bitcoin szakértő... rá pár évre mindenki social media marketinget oktatott, manapság pedig épp kezdenek megjelenni az 'AI coachok'. Ezek nem szakértők, ezek csak parasztvakításból élnek.
Drága jó Jimmyről a kedvenc emlékem az, mikor Balázsék meghívták a reggeli beszélgetős műsorukba és csórikámnak fel sem tűnt, hogy a teljes műsoridő alatt sírva röhög rajta mindenki 🥲
Olyan tutiságokat magyarázott egyébként, mint a 'fonaljárás', ami annyit tesz, hogy szögegyenesen előre kell haladnod és nem kitérni senki útjából vagy megállni senkinek 😂 mert így majd előled fognak kitérni és megélheted, hogy mekkora alfahím vagy, aki arrébb csicskított mindenkit 😂 (és véletlenül sem azt, hogy csak egy civilizálatlan suttyónak tűnsz a Váci utca tömegében).
"az első kripto-őrület alatt minden repedésből előmászott egy bitcoin szakértő"
Ez mondjuk pontosan így volt. Még utolsó blogger Tibi atya haverja is árulta a kripto befektetés útmutató könyvét és provokatívan gúnyolta, boomerezte azokat akik rendes pénzben tartják a vagyonukat, mert az úgyis elértéktelenedik mert annyit nyomtatnak belőle amennyit akarnak.
De miután hirtelen bebukott a kripto és a befektetők bukták a vagyonukat, utána ezek a "szakértők" hirtelen eltűntek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!