Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen gyakori lehet a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakori lehet a nők körében az önkéntes cölibátus?

Figyelt kérdés

Benne vagyok egy elég nemzetközi nő facebook csoportban többszázezer női taggal és pár napja feldobta valaki, hogy ki vállalta inkább azt mint hogy tovább szenvedjen a férfiakkal, és nagyon sok olyan jött aki 1-3 éve teljesen le is zárta a szexualitást és a kapcsolatokat is.

Ez vajon a magyar nők közt is viszonylag gyakori?

2023. dec. 13. 07:10
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
28. Szégyen hogy ilyenek a férfiak. Köszi a választ.
2023. dec. 13. 11:28
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

"Azért minek becsületesnek lenni, hogy utána meg nincs lehetőségem normális kapcsolatra?"

Pináért becsületesnek lenni nem vall jó emberre. A jó ember önmagáért becsületes, nem azért, hogy csaja legyen. És ebből a szemétből van rengeteg.

2023. dec. 13. 23:16
 33/39 anonim ***** válasza:
62%

24: "Majd talán 30 évesen újra kezdem mikor már kezdenek lenyugodni a pasik.

Addig is sokkal több szabadidőm van mint eddig valaha, lett plusz munkám, a plusz pénzből újítom fel a házat és utazom. Egyelőre nem érzem hogy bármit nyújtani tudna egy férfi amire nekem szükségem lenne, évek óta nem volt ilyen jó mentális egézségem."

Ezzel az a legnagyobb baj, hogy egyrészt a társkeresésre legalkalmasabb éveidet engeded el, másrészt közben az aktívabb kortársaid kimazsolázgatják azokat a férfiakat, akiket alkalmasnak tartanak párkapcsolatra. Neked 30 felett már csak a maradék jut. Mivel itt folyamatosan azt lehet olvasni, hogy a férfiak képtelenek a jellemfejlődésre, a 30-asok ugyanolyanok mint a 20 évesek, csak öregebbek, ezért 30 felett már csak a mamahoteles kopaszodó, fogatlan lúzerek maradnak majd, vagy pár lepottyanó, akik épp szakítottak.

2023. dec. 14. 09:09
 34/39 A kérdező kommentje:
#33: Én arra is tökéletesen felkészültem, hogy örökre pár nélkül maradjak és elfogadom ha ez lesz.
2023. dec. 14. 09:36
 35/39 anonim ***** válasza:
34: Azért azt se felejtsd ki a számításodból, hogy az amit ott leírnak, még ha teljesen igaz is, akkor is az épp aktuális állapotot tükrözi csak. Sok férfi és nő mond ilyet, aztán jön a villámcsapás és örömmel ugrik bele a kapcsolatba. Mert igazából mindig is ezt akarta, az a "jó nekem egyedül is" szerep csak egy pajzs volt. Ennek van a következő fokozata, a "hallod világ, nekem aztán nem kell csaj/pasi, tök jó egyedül is. Hallod? Senkire nincs szükségem. Értitek? Ezerszer jobb egyedül. Mindenki hallotta? Nem? Akkor ma is mint már 1 (2-3-4-5) éve folyamatosan, mind a 15 platformon újra elmondom". Na ez már kb. a segélykiáltás szint.
2023. dec. 14. 10:01
 36/39 A kérdező kommentje:

Én msot egyetlen egyszer kérdeztem meg embereket, mert eddig totálisan azt hittem fullra egyedül vagyok amíg nem találkoztam egy facebook poszttal. A való életemben meg se jelenik.

Az ember a jövőről sosem tud beszélni, főleg ha érzelmekről van szó, csak a jelen állapotot tudja tükrözni. Az hogy mi lesz 2-3-5 év múlva és kivel találkozom, azt nem tudm megjósolni.

2023. dec. 14. 10:12
 37/39 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem, viszont sok ember nyilatkozik úgy, mintha az aktuális nézetei, érzései innentől örökre szólnának. Ezt érdemes figyelembe venni. Kicsit más, de nem egy olyan ismerősöm van, aki 2020 előtt gyógyszerellenes volt, a covid alatt olyan oltáspárti lett, hogy ha lehetett volna hetente újraoltat és persze mindenki felelőtlen aki nem így tesz, mert ment a #mindmeghalunk kampány, mára pedig megint a gonosz zsidók pénzelik a gyógyszeripart és nem kér belőle.:) Szóval a médiának óriási ereje van és könnyen befolyásolhat embereket. Különösen igaz ez a social médiára, ahol egy csoporton belül az azonos nézeteket vallók hangja rettentően hangos akkor is, ha egyébként a népesség elhanyagolható részét teszik csak ki.
2023. dec. 14. 10:25
 38/39 anonim ***** válasza:
Beleuntak az állandó udvarlókba...:DDDD
2023. dec. 14. 22:59
 39/39 anonim ***** válasza:

32. Xd! 🤣

Halisten kicsit se vagy rosszindulatú, és nem forgattad ki semennyire amit írtam.

2023. dec. 15. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!