Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakori lehet a nők körében az önkéntes cölibátus?
Benne vagyok egy elég nemzetközi nő facebook csoportban többszázezer női taggal és pár napja feldobta valaki, hogy ki vállalta inkább azt mint hogy tovább szenvedjen a férfiakkal, és nagyon sok olyan jött aki 1-3 éve teljesen le is zárta a szexualitást és a kapcsolatokat is.
Ez vajon a magyar nők közt is viszonylag gyakori?
"Azért minek becsületesnek lenni, hogy utána meg nincs lehetőségem normális kapcsolatra?"
Pináért becsületesnek lenni nem vall jó emberre. A jó ember önmagáért becsületes, nem azért, hogy csaja legyen. És ebből a szemétből van rengeteg.
24: "Majd talán 30 évesen újra kezdem mikor már kezdenek lenyugodni a pasik.
Addig is sokkal több szabadidőm van mint eddig valaha, lett plusz munkám, a plusz pénzből újítom fel a házat és utazom. Egyelőre nem érzem hogy bármit nyújtani tudna egy férfi amire nekem szükségem lenne, évek óta nem volt ilyen jó mentális egézségem."
Ezzel az a legnagyobb baj, hogy egyrészt a társkeresésre legalkalmasabb éveidet engeded el, másrészt közben az aktívabb kortársaid kimazsolázgatják azokat a férfiakat, akiket alkalmasnak tartanak párkapcsolatra. Neked 30 felett már csak a maradék jut. Mivel itt folyamatosan azt lehet olvasni, hogy a férfiak képtelenek a jellemfejlődésre, a 30-asok ugyanolyanok mint a 20 évesek, csak öregebbek, ezért 30 felett már csak a mamahoteles kopaszodó, fogatlan lúzerek maradnak majd, vagy pár lepottyanó, akik épp szakítottak.
Én msot egyetlen egyszer kérdeztem meg embereket, mert eddig totálisan azt hittem fullra egyedül vagyok amíg nem találkoztam egy facebook poszttal. A való életemben meg se jelenik.
Az ember a jövőről sosem tud beszélni, főleg ha érzelmekről van szó, csak a jelen állapotot tudja tükrözni. Az hogy mi lesz 2-3-5 év múlva és kivel találkozom, azt nem tudm megjósolni.
32. Xd! 🤣
Halisten kicsit se vagy rosszindulatú, és nem forgattad ki semennyire amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!