Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakori lehet a nők körében az önkéntes cölibátus?
Benne vagyok egy elég nemzetközi nő facebook csoportban többszázezer női taggal és pár napja feldobta valaki, hogy ki vállalta inkább azt mint hogy tovább szenvedjen a férfiakkal, és nagyon sok olyan jött aki 1-3 éve teljesen le is zárta a szexualitást és a kapcsolatokat is.
Ez vajon a magyar nők közt is viszonylag gyakori?
Dehogy gyakori, a legtöbb csak divatból mondaná ezt, mint ahogy a leszbikusságot is. Meg volt régebben valami gyűrűs marhaság is a sztárok körében.
De, majd ha elmennek "csajos estét" tartani és lement már pár koktélka aztán bizseregni kezd a mucsácsó akkor nem teszik szét az első szembejövő taplónak.
Szerintem viszonylag gyakori lehet. Én kb. 8 éve tettem így, akkor volt egy olyan kapcsolatom, ami végleg betette a kaput és nem vagyok hajlandó tovább férfiakkal foglalkozni.
Nem rá hárítom, nem is hibáztatom, tudomásul vettem, hogy a személyiségem miatt olyan pasikat vonzok be, akik kihasználnak. Túl önálló vagyok, nem az a "ments meg" típus és nem szeretek kérni. Semmilyen helyzetben.
Úgyhogy egy válás és pár ilyen intenzív kapcsolat után úgy döntöttem, hogy elengedem ezt.
Mindezt úgy, hogy napi szinten igényeltem a szexet, mindig én voltam a kapcsolataimban a kezdeményező, abszolut aktív voltam, amikor nem volt állandó kapcsolatom, akkor volt szeretőm. Tudom, itt anonim azt írok, amit akarok, de mindeközben kifejezetten jól nézek ki. Igaz, hogy már 45 vagyok, de a korosztályomban a kinézetem szerint a felső 10%-ba sorolnám magam. Mindezt nem nagyképűségből írom, hanem hogy hangsúlyozzam, nem azért nincs szex, mert senki nem akarna megdugni.
Elegem lett, leszoktam róla, aztán ennyi. Nagyon ritkán hiányzik, beugrik valami, de hamar elmúlik az érzés :)
#4: abszolút nem. A szex maga nem érdekel (kapcsolatban jó, kötődést alakít ki, meg érzelmekkel megfűzve jó érzés is), de egy idegentől való szex nem vált ki több érzelmet nálam mint szemétszedésnél (és lássuk be, eleve nem jó a szex férfiakkal az esetek 90%-ban), én meg kiégtem az ismerkedésben.
Midnenkit ignoráltam aki megkeresett, buliba is a barátaimmal voltam és lekoptattam mindenkit, se nem voltam randin, se nem csókoltam meg senkit. Nem azt mondtam hogy örökre így van, de most pár évig biztosan (és meg kell mondjam, hihetetlen jobb lett a mentális életem, sokkal boldogabb vagyok most)
5
Ha mégis támadna benned egy érzés hogy felülnél lovagolni egy jó méretű 35 éves pasasra ??? Akkor keres meg! 🤣👍🏻
"egy idegentől való szex nem vált ki több érzelmet nálam mint szemétszedésnél (és lássuk be, eleve nem jó a szex férfiakkal az esetek 90%-ban)"
Ebben speciel totálisan egyet tudok érteni, de ezek itt ezt úgysem értik meg.
(Házas vagyok, nem vagyok ebben a helyzetben amúgy, de amilyen a kínálat, ha szingli lennék, inkább maradnék úgy...)
Én teljesen megértelek 9-es, én ugyan így vagyok, csak az idegen nőkkel. Nem vonz az, hogy egy vadigennel szexeljek (életemben talán egyszer volt ilyen), csak hogy elmondhassam hogy szexeltem +1 valakivel.
Amúgy a kérdést magát nem értem, ennyiből én is cölibátusban élek, mert 2 éve nem szexeltem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!