Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon mondhatni hogy társkeresési válság van a férfiaknak?
Nagyjából senki nem akar már ismerkedni a nők közül Mo.-n. Teljesen befagyott az ismerkedés ahogy látom. Férfiból rengeteg az ismerkedni vágyó, nőkből pedig senki. A legtöbb nőnek vagy jó egyedül, vagy külföldi pasija van, vagy már foglalt, de magyar férfival jelenleg a kutya sem akar ismerkedni Magyarországon. Külföldi nők meg ugye nincsenek, Nyugaton még az a szerencséjük az ottani férfiaknak, hogy bevándorló nőkkel ismerkedhetnek, mert amúgy ez a jelenség ott is megvan hogy a helyi nők igényei elszálltak, de nekik ott van a sok bevándorló csaj. Nekünk meg nincs.
Emiatt a férfiak itt Magyarországon teljes válságot élnek meg a társkeresésben? Egyszerűen zéró a kínálat nőkből?
"nőkből pedig senki. "
Max. veled nem.
Rengeteg nő keresi a társát.
Igen kérdező, mondhatod.
Jogodban áll hülyeségeket beszélni.
11.
Na ja, leginkább olyat keres, aki egyszerre szép, gazdag, vicces, sportos, menő :D
A kérdező meg egyik kategóriában sem éllovas, pláne mindegyikben, amint az elvárt...!
És vajon miért nem akarunk ismerkedni?
Ahogy már előttem leírták: felelősségvállalás nulla! Ingyen prostit meg cselédet akartok! Ki akar ilyen életképtelen emberekkel együtt lenni? Mindegyik csak sirankozni tud, én meg érdekes módon a sz@r irodai állásommal haladok az életben, még ha lassan is.
15.
Ááááá, te kis csacsi. Azt senki nem nyeli le, hanem kiköpik-kiturháskodják neked egy díszes tálba, amelynek elfogyasztása számodra mindig igazi csemege, egyedül a nagyobb fikákat piszkálod ki, mert "megfekszi a gyomrodat", ha keveredik a reggelire elfogyasztott wc-mix után.
16-os, nem, nem hisztincel, így nem jó!☝️ Vergődj a földön, toporzékolj, vonyíts és bömbölj teli torokból!🤣 Minél többen látják a vergődésed és röhögnek rajtad, annál jobb.😉
Elvégre ezért írtok ki újra és újra olyan rinyálós kérdéseket, melyek kapcsán pontosan tudjátok, hogy vélekedik a normális többség, semmivel sem lesz tőle jobb nektek, csak még jobban elvágjátok a maradék cérnaszálnyi esélyeteket is. Mégis megteszitek, tehát nyilván azt szeretitek, ha röhögnek rajtatok.🤔 De akkor ezt látványosabban kell csinálni, ha már rinyáltok a saját hülyeségeitek miatt, legalább úgy csináljátok, hogy tényleg ciki legyen az incelségetek.😅
Pár hete felregisztraltam tinderre, Badoora, fb társkeresőre. Egyiken sem voltam 2 napnál többet, ugyanis ÖMLÖTT RÁM A SZ.R!!!!!!! Vagy a gusztustalan, hajléktalan kinézetű, ostoba és undorító pasik találtak meg, vagy akik anyuci mellől kis kalandot meg ingyen szexet keresnek.
Hát inkább maradjak egyedül, mint ilyen ocsmányságoknak adjak lehetőséget kapcsolatba lépni velem
17.
Érdekes, hogy egy kalap alá veszel egy balfék csürhével... Akkor legyek már náci, Trekker és rolleres környezetvédő is. Léééééécíííí
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!