Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb férfinek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfinek miért nincsenek olyan elvárásai a nőkkel szemben, hogyha komoly kapcsolatot akarnak, akkor a nő tartsa el őket?

Figyelt kérdés

Sok esetben azt látom, hogy még ennek a fordítottja van. Rongyos komoly kapcsolatért is a férfiak akarnak megfelelni a nőknek anyagilag is. De miért?

A férfiaknak a szex kell, a nőknek a hűséges monogám kapcsolat. A férfiaknak fizetniük kell ha csak szexet akarnak, nagyon könnyű meggazdagodni átlagos nőként is ebből. De akkor fordítva miért nem így működik? Ha egy nő komoly kapcsolatot akar akkor a legtöbb férfi miért nem kéri meg ennek az árát, és fizetteti a nőt mint a katonatisztet a monogámiáért cserébe?

2023. dec. 12. 00:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

18 én is tematizáltam már. De hülyeség a nőket megkérdezni, hogy nekik okés-e, hogy a férfinak van elvárása mert mi a fsz közük van hozzá:D Nehogy már azért legyen valakinek elvrása mert... elvárás felé, hogy elvárása legyen:D

A férfiakkal kell erről beszélni. Ők meg addig jutnak el gyakran, hogy "Hát... legyen meg a kémia, majd meglátom". Magyarul nincs elvárásuk.

2023. dec. 12. 08:28
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
21. Aki többet mond, az meg le van b@szva, hogy miért ez, vagy miért az. Egy Milka csokit is túl nagy elvárás, udvarlás alatt. Gesztus csak a nőknek jár. Én persze hordjam serényen, a csokit a virágot, meg hordjam a kedvenc programjaira.
2023. dec. 12. 08:39
 23/30 anonim ***** válasza:
49%
Amiért a legtöbb nőnek sincs.
2023. dec. 12. 08:49
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

22, látom, nem hat meg ha besézlnek hozzád, csak mantrázod tovább a hülyeségedet:D

Pl növeszthetnél egy olyan elvárást, hogy kioffolod azokat, akik hülyeségeket várnak el tőled. Na? Vagy nem akarod szűkíteni a lehetőségeidet? Hát akkor így jártál, akinek nincs tartása, az ne várja el, hogy kedvelik, hogy van tartása...

2023. dec. 12. 08:56
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
24. Mi jogon várnék el valamit, ha én meg nem adom meg azt? Ennek úgy kéne működnie, hogy én udvarolok, ő meg ad vissza legalább egy picit. Nem azért mert nem tudok megvenni egy csokit. Hanem mert nem egyoldalú kapcsolatot akarok.
2023. dec. 12. 09:06
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

25, igen, erről beszélek. HOgy kiofoflod azt, aki egyoldalú kapcsolatot akar. Ennyi.

Én annyira nem értem az embereket miért töltenek ilyen sok időt és energiát olyanokra akikkel nem passzolnak. Az ilyet dobni kell az ismerkedés korai fázisában és menni tovább.

A társkeresés kva nehéz műfaj, rengeteg emberrel kell érintkezni ahhoz, hgoy találjon az ember egy fél marék olyat, akivel tud mit kezdeni. Miért bssza hát el az ember az idejét másokra?

2023. dec. 12. 09:53
 27/30 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is voltak elvarasaim. Az onallo eletvitel es a diploma is ezek koze tartozott. Miert ne.lehetne elvarasom ferfikent? Ez a mindenaron valo megfeleles pont a ferfiassag ellentete. Azok a legrosszabbak, akiknek csak felszines elvarasuk van.
2023. dec. 12. 10:33
 28/30 anonim ***** válasza:
23%
Én kb. 10 év alatt gyakorlatilag alig kaptam valamit a barátnőmtől, csak egy kis csekélységet, én viszont hordtam neki az egész piacot. Valahogy nincs meg az egyensúly. Ki is merültem benne hogy ilyen egyoldalú ez a kapcsolat, pedig egy kapcsolat normális esetben a kölcsönösségen alapul(na).
2023. dec. 12. 16:34
 29/30 anonim ***** válasza:
Mennyi ajánédkozás addict van:D
2023. dec. 12. 16:36
 30/30 anonim ***** válasza:
22%
Ez nem addict, hanem kifejezése annak, hogy valamennyire fontos a másik és gondolok rá. Nem várom el, hogy ez viszont is ilyen mértékben legyen, de ez alapból meg kéne hogy történjen a másik félnél is, ha fontos vagyok neki, szerintem.
2023. dec. 12. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!