Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb férfinek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfinek miért nincsenek olyan elvárásai a nőkkel szemben, hogyha komoly kapcsolatot akarnak, akkor a nő tartsa el őket?

Figyelt kérdés

Sok esetben azt látom, hogy még ennek a fordítottja van. Rongyos komoly kapcsolatért is a férfiak akarnak megfelelni a nőknek anyagilag is. De miért?

A férfiaknak a szex kell, a nőknek a hűséges monogám kapcsolat. A férfiaknak fizetniük kell ha csak szexet akarnak, nagyon könnyű meggazdagodni átlagos nőként is ebből. De akkor fordítva miért nem így működik? Ha egy nő komoly kapcsolatot akar akkor a legtöbb férfi miért nem kéri meg ennek az árát, és fizetteti a nőt mint a katonatisztet a monogámiáért cserébe?

2023. dec. 12. 00:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
3%

"Tökre kiábrándító, hogy a másiknak csak egy pina vagy."

Fogadd el hogy a többségnek az vagy, aki csak megdugni akar.

2023. dec. 12. 03:01
 12/30 anonim ***** válasza:
94%
Elfogadtam, nem ismerkedem többé.
2023. dec. 12. 03:15
 13/30 anonim ***** válasza:
93%
senki nem akarná hogy gyerekkel otthagyják a sz.rban. es a nő szül meg szív vele 20 évig. Értelemszerűem nem irígy smucigokra lehet alapozni.
2023. dec. 12. 03:46
 14/30 anonim ***** válasza:
85%

Hány nőt tartanak el, te szerencsétlen!

Férfi prostinak meg te is elmehetsz.

Ja, és a normális férfiak is társat keresnek, hülye gyerek.

2023. dec. 12. 04:07
 15/30 anonim ***** válasza:
87%

Erről azokat a nőket kellene megkérdezni, akik fővárosiak, nagyvárosiak, és van lakásuk, és/vagy jó keresetük.

Hidd el, az ellenkezőjéről fognak beszámolni.

2023. dec. 12. 05:37
 16/30 anonim ***** válasza:
27%

"ha valakinek csak jól kell kinézni (nő)"

Az a fajta jólkinézés, amiről itt beszélsz, az csak pénz kérdése.

Havi 2 millió körül.

És akkor egész nap a külsejét csináltatja a nő.

Nyilván aki 300 000 Ft-ért könyvtáros, iskolapszichológus, matektanár, az nem fog úgy kinézni, mert se ideje, se pénze, se motivációja ezzel foglalkozni.

2023. dec. 12. 05:41
 17/30 anonim ***** válasza:
91%

"Fogadd el hogy a többségnek az vagy, aki csak megdugni akar."

Mondjuk az olyan nők, akikbe egy minimális emberismeret is szorult, ezt azonnal látják is az illetőn.

2023. dec. 12. 06:38
 18/30 anonim ***** válasza:
5%

1. “1. A férfiakn csoda ha van BÁRMI elvárásuk a nővel szemben a külsőt leszámítva. A mai férfiak botrányosan állnak ezzel.”

Én már nagyon sokszor porobáltam feltenni olyan kérdést, amiben ezt tematizálom. Egy darab sz@rnak, még az inceleknél is rosszabb embernek lettem elmondva rendszeresen. Az hogy a nő is támogasson érzelmileg, egyenesen gyalázat, hát mi az hogy nekem is vannak problémáim. Ott adtam fel, mikor valaki közölte hogy egy tábla csokit se érdemel meg egy férfi. Mi az már hogy bármi ajándék jól esne a hölgytől akinek udvarlók? Hagyjuk már hogy csak a férfiak nem akarnak mást! Én szerettem volna, a nők meg nem.

Annyira őrülnék, ha a kölcsönös ismerkedés lenne a normális.

Ha nem kéne az érzelmeimet elzárni, mert nem lenne a toxikus maszkulinitás az elvárt norma a nők részéről.

Állhatok neki tanulni a konzervativ ismerkedést. Rosszul esik de ha a lekenyerezés a nők mindene, akkor kapják meg ezt. Aztán csodálkozik majd, hogy tárgyként kezelik, meg pár év után kiderül hogy a férfi mást akart, és elfogyott a türelme, magát másnak kiadni, mint aki.

2023. dec. 12. 07:30
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
17. ezért olyan sikeres minden kapcsolat
2023. dec. 12. 07:30
 20/30 anonim ***** válasza:
40%
Létezik ilyen kapcsolat, viszont ebben az esetben a férfi viszi a háztartást, marad otthon a gyerekkel. Kevés férfi vágyik rá, én se vagyok az. Hogyha te ezt keresed, vannak ilyen nők.
2023. dec. 12. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!