Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Összejönnék tőletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Összejönnék tőletek 7évvel idősebb nővel?

Figyelt kérdés
A férfi 26 a nő 33
2023. dec. 11. 16:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
72%
29 voltam amikor a barátnőm 37. Majd’ 4 évig voltunk / éltünk együtt . Remek kapcsolat volt, békés elválással. Azóta is, 5+ éve jó barátságban vagyunk.
2023. dec. 15. 15:55
 22/35 anonim ***** válasza:
26%

Az első pár évben elképesztően tud lángolni egy ilyen kapcsolat de hatalmas szakadék és egyáltalán nem természetes, normális, a nő részéről pláne nem.

Egy nő minden értelemben jóval korábban érik mint egy férfi. Az "ideális" emiatt a 3-8 év de nem a nő hanem a férfi javára.

Viszont a divatos 10-20 éves korkülönbséget ( ami fél/egész generációs szakadék ) a férfi javára sem tartom jónak, rengeteg konfliktus forrása.

2023. dec. 18. 09:24
 23/35 anonim ***** válasza:
Jöttem is már össze , 11 évvel volt idősebb a nő , de nem látszott rajta ez.
2023. dec. 18. 18:52
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
Tul kicsi korkulonbseg. Adott esetben a het evvel idosebb no lehet a fiatalabb, kinezetre, lelkileg.
2023. dec. 18. 19:05
 25/35 anonim ***** válasza:
50%
24: Ha csak a férfi nem beteg vagy lakta le magát extrém módon, akkor erre kb. nulla az esély. A 40-et átlépve pedig olyan esetben is látványosabbá válik a korkülönbség, ahol korábban hasonló korúnak tippelték a feleket. Csak nem illik ezt kimondani és nem akarja senki megbántani a női felet, főleg ha kedveli is.
2023. dec. 18. 19:16
 26/35 anonim ***** válasza:
10%
FÚÚÚÚJ! Kinek kellenénekk ezek a ráncos plöttyedt vén nyanyák? Szerintem még a legpervezebb legnyomorultabb gerontofiloknak SE. Miközbe tele az utca a nálam 7-10 évvel fiatal finom friss kis puncikákkal!!!
2023. dec. 18. 21:16
 27/35 A kérdező kommentje:
30éves nő nyanya nem is tudtam 😅
2023. dec. 19. 05:28
 28/35 anonim ***** válasza:

Én már csak azért sem jönnék össze mert 30 évesen teljesen rendben voltam, anyagilag, külön éltem, volt jó állásom, jól néztem ki, igényes voltam, minden. Mégse kellettem a korombelieknek ( értsd 25-30 ), aki felfigyelt az a 32-50 közötti korosztály.

Ugyanez van fordítva, egy 30 körüli nőre már inkább a 40-es korosztály a nyerő.

2023. dec. 19. 06:27
 29/35 A kérdező kommentje:
28 akkor csak nem néztél ki jól, ha nem kelletél a korodbelieknek
2023. dec. 19. 09:04
 30/35 anonim ***** válasza:

29-es de hidd el jól néztem ki, kb. mint most csak az arcomon 1-2-vel kevesebb ránc volt és a hasam erezettebb volt ( 1-2 kg-val voltam kevesebb nem sokkal ), most kicsit férfiasabb a külsőm nyilván 37 évesen.

Egyszerűen ( bár nem vallják be ) de a nőknek bejön ha a férfi dominánsabb: értsd: korban, magasságban, tudásban, anyagi státuszban, erőben.

Egy nőnek vonzó ha ő kvázi "kislánynak" érezheti magát a férfi mellett. Az kiábrándító egy nőnek ha a férfi a gyerek mellette és sokan azt nézik mit akar ez a vénlány ezzel a fiatal sráccal. Egyáltalán nem menő egy nő számára ez míg fordítva lubickolnak benne.

Én kitartok amellett hogy 3-8 év az idális, sőt akár picivel több is, de azt rábízom a pasira. Nekem fura lenne ha nem egy generációban lennénk és 10+ év már generációs szakadék.

2023. dec. 19. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!