Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi reagálnátok, ha ismerkednét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi reagálnátok, ha ismerkednétek egy számotokra szimpatikus nővel de kiderülne hogy még szűz?

Figyelt kérdés
Az hogy"lehetetlen és nem létezik" kommentet légyszi hagyjuk.
2023. dec. 11. 14:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
10, az én indokom az volt, hogy kövér voltam, és úgy nem mertem/akartam szexelni. Ketten nem hitték el, mert "sok kövér ember szexel", és biztos kamuzok.
2023. dec. 11. 15:06
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

9, 6os vagyok. GOndolom rám is gondoltál "terápiás ülés" alatt.

A válaszon több múlik, mint a tényen, hogy szűz.

A minap volt itt egy kérdés ahol egy olyan eset merült fel, hgoy egy régóta szingli csávó azt találta mondani a "hogyhogy ninc spárod?"-ra, hogy "férfinak születtem".

Na, pl az ilyen válasz az, amire azt mondom, hogy köszönöm szépen a lehetőséget, szervusz:D

Igazából csak simán a stílus érdekel ahogy mondja amit, meg hogy ne másokra mutogasson vég nélkül. Meg ne valami szektás indokkal jöjjön.

Szóval bizonyos szempontból igen, vannak rossz válaszok. Dehát a társkeresés már csak ilyen, vannak mondások amik mások számára kizáró tényezők.

Igazából már maga a szitu is elég specifikusnak hangzik, hogy egyáltalán szóba jött az, hogy szűz. Természetes esetben akkor számítok egy ilyen közlésre, amikor már a ruháját húznám le róla. Ott teljesen helyénvaló közlés. Egy parkaban sétálva kevésbé.

2023. dec. 11. 15:11
 13/25 anonim ***** válasza:
23%
Kikefelnem a szuzhartyajat
2023. dec. 11. 15:13
 14/25 anonim ***** válasza:
#11: De most itt rólam van szó, attól még az 2 személy nem hitte el, az nem jelenti azt, hogy én se fogom.
2023. dec. 11. 15:16
 15/25 anonim ***** válasza:
30%

Engem valszeg zavarna a bennem lévő előítélet a szexualitását illetően: a tipikus szűz lányos dolgok, hogy nem ismeri még a testét, mi a jó neki, hogy fél évet kell várni minimum mire lesz köztünk valami, stb.

33 évesen már nem vágyom ilyesmire és sok férfival ellentétben én nem fetisizálom a szüzességet.

2023. dec. 11. 15:37
 16/25 anonim ***** válasza:

"De most itt rólam van szó, attól még az 2 személy nem hitte el, az nem jelenti azt, hogy én se fogom."

Ezért kérdeztelek téged.

2023. dec. 11. 16:14
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

"a tipikus szűz lányos dolgok, hogy nem ismeri még a testét"

Attól még maszturbálhat és tudhatja, mit élvez.

2023. dec. 11. 16:15
 18/25 anonim ***** válasza:
64%
Meglepődnék az tuti. Bár a viselkedéséből és valószínű visszafogottságából lehet sejtenék valamit. De ha engem tisztelne meg azzal hogy én legyek neki az első, akkor nagyon vigyáznék és figyelnék rá hogy a lehető legjobb legyen neki. 39/f
2023. dec. 11. 16:42
 19/25 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavarna.
2023. dec. 11. 16:58
 20/25 anonim ***** válasza:
26%
Aki 30 évesen szűz, azzal valami baj van a toronyban. Mindegy, hogy férfi vagy nő.
2023. dec. 11. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!