Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi reagálnátok, ha ismerkednétek egy számotokra szimpatikus nővel de kiderülne hogy még szűz?
9, 6os vagyok. GOndolom rám is gondoltál "terápiás ülés" alatt.
A válaszon több múlik, mint a tényen, hogy szűz.
A minap volt itt egy kérdés ahol egy olyan eset merült fel, hgoy egy régóta szingli csávó azt találta mondani a "hogyhogy ninc spárod?"-ra, hogy "férfinak születtem".
Na, pl az ilyen válasz az, amire azt mondom, hogy köszönöm szépen a lehetőséget, szervusz:D
Igazából csak simán a stílus érdekel ahogy mondja amit, meg hogy ne másokra mutogasson vég nélkül. Meg ne valami szektás indokkal jöjjön.
Szóval bizonyos szempontból igen, vannak rossz válaszok. Dehát a társkeresés már csak ilyen, vannak mondások amik mások számára kizáró tényezők.
Igazából már maga a szitu is elég specifikusnak hangzik, hogy egyáltalán szóba jött az, hogy szűz. Természetes esetben akkor számítok egy ilyen közlésre, amikor már a ruháját húznám le róla. Ott teljesen helyénvaló közlés. Egy parkaban sétálva kevésbé.
Engem valszeg zavarna a bennem lévő előítélet a szexualitását illetően: a tipikus szűz lányos dolgok, hogy nem ismeri még a testét, mi a jó neki, hogy fél évet kell várni minimum mire lesz köztünk valami, stb.
33 évesen már nem vágyom ilyesmire és sok férfival ellentétben én nem fetisizálom a szüzességet.
"De most itt rólam van szó, attól még az 2 személy nem hitte el, az nem jelenti azt, hogy én se fogom."
Ezért kérdeztelek téged.
"a tipikus szűz lányos dolgok, hogy nem ismeri még a testét"
Attól még maszturbálhat és tudhatja, mit élvez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!