Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lefogytam, egy kisebb vagyont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefogytam, egy kisebb vagyont költök el minden hónapban a kinézetemre, akkor miért nem javulnak az esélyeim?

Figyelt kérdés

Eljárok edzeni, a belem kihajtom minden gépen, folyton ügyelek a kinézetemre, ruháimra, ilyen-olyan haj és arckezelés, stb. Erre az esélyeim helyett csak az önutálatom nő.

Privatokra nem válaszolok, lehet írni, hogy "Akkor hogy akarsz ismerkedni, ha az itteni inceleket elutasítod?" Hát nem a gyk-n szeretnék, ez biztos.

2023. dec. 11. 07:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
6%
#10 Nem is állítottam, hogy csak ebből áll össze.
2023. dec. 11. 08:05
 12/31 anonim ***** válasza:
79%

Nem ezen múlik , nagyon nem.

És ez nem irigység, tapasztalat. 22 kg fogyás után, tényleg sokkal jobban néztem ki ( alacsony vagyok a 22 kg rengeteg így). De nekem az volt a tapasztalatom, akinek kellettem annak súlyfelesleggel is, akinek meg nem annak lefogyva sem…. Pedig én is abban a tudatban voltam megnőnek az esélyeim.

Lehet kalandra igen, de párkapcsolat esetèn nem.

2023. dec. 11. 08:08
 13/31 anonim ***** válasza:
86%

Öhm...

1. Önutálat ellen akármennyit edzhetsz, nem fog javulni. Lehet hinni az Andrew Tate féle bohócoknak miszerint psziché nem létezik, gyúrni kell ha lelki bajod van.... deee a realitás azt bizonyítja, hgoy bizony lelki bajokkal pszichológushoz érdemes menni. Tegyél hát így.

2. Az dícséretes, hogy teszel a külsődért. De most mesélj a szmeélyiségedről és a szociális életedről.

Milyen gyakran jársz közösségbe? Barátaiddal milyen gyakran tlaálkozol, miket cisnáltok? Milyen gyakran elegyedsz beszélgetésbe ismeretlen férfiakkal élőben?

Mit cisnálsz szabadidőben? Mik a kedvelt elfoglaltságaid, hobbijaid?

Mennyire mennek a beszélgetések?

Csak mert gyúrhatsz te akármennyit, ha sosem találkozol emberekkel...:D

2023. dec. 11. 08:13
 14/31 anonim ***** válasza:
34%

Elárulom neked mi a legnagyobb probléma veled:

Az, hogy nem saját magad miatt döntötted el, hogy le kéne fogyni, jobban adni magadra, igényesnek lenni végre hanem a férfiak miatt!

Második gond:

Az, hogy azt hiszed, hogy a külső a legfontosabb. Pedig nem az, a külső csak egy plusz pont. A belső a legfontosabb. Hiába vagy te gyönyörű, a világ szépe örökkön örökké hogyha ostoba, rosszindulatú, felszínes senki vagy példának okáért. Ráadásul lehet te diplomád ezer is hogyha az életben nem állod meg a helyedet.

Következő probléma:

Az, hogy virít egyenesen milyen görcsös, frusztrált, kétségbeesett vagy. Ebből fakad az önutálat!

Hogyha te nem szereted, becsülöd önmagad miért várod el, hogy a férfiak tiszteljenek, szeressenek téged? A kisugárzásod taszító.

Utolsó probléma:

Az, hogy nem tudsz kommunikálni, mert mindenáron pasast akarsz magadnak fogni. Te nem ismerkedni akarsz hanem azonnal kapcsolatban éldegélni valakivel. Lehetséges, hogy nem is jársz emberek közé, vagy társaságban egy mukkot se szólsz, mert lefagysz, szégyenlős vagy.

Leg és legutolsó probléma:

Az, hogy azt hiszed a kapcsolat valakivel az élet értelme és más nem számít. Pedig nagyon sok minden fontos mellette. Főleg az, hogy kiegyensúlyozott, elégedett légy egyedülállóként is, mert az vonzóbb sokkal mintha gyűlöletet érzel saját magad iránt.

U.I: Ne gondold, hogy a párkapcsolatod örökké tartana, mert nem fog. Ilyen önutálattal, naivitással nem fog. A kapcsolat, hogy működőképes legyen nagyon sok munkát igényel mindkettő fél részéről!

2023. dec. 11. 08:39
 15/31 anonim ***** válasza:
66%
No és milyen a szociális életed? Hogyan nyitsz a világ felé?
2023. dec. 11. 08:39
 16/31 anonim ***** válasza:
31%
Mutass egy fotót. Valami csak nem stimmel.
2023. dec. 11. 08:43
 17/31 anonim ***** válasza:
68%
Én is azt gondolom, hogy az önutálat lehet a gond. Dolgozz picit a lelkeden is.
2023. dec. 11. 09:10
 18/31 anonim ***** válasza:
23%
Mi a frászra kell neked havi szinten vagyonokat költeni a kinézetedre? Ennyire durván takarni kell valamit?
2023. dec. 11. 10:38
 19/31 anonim ***** válasza:
27%
Nem vagy vonzó. Az írásod is proli.
2023. dec. 11. 10:38
 20/31 anonim ***** válasza:
Miért utálod magad?
2023. dec. 11. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!