Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lefogytam, egy kisebb vagyont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefogytam, egy kisebb vagyont költök el minden hónapban a kinézetemre, akkor miért nem javulnak az esélyeim?

Figyelt kérdés

Eljárok edzeni, a belem kihajtom minden gépen, folyton ügyelek a kinézetemre, ruháimra, ilyen-olyan haj és arckezelés, stb. Erre az esélyeim helyett csak az önutálatom nő.

Privatokra nem válaszolok, lehet írni, hogy "Akkor hogy akarsz ismerkedni, ha az itteni inceleket elutasítod?" Hát nem a gyk-n szeretnék, ez biztos.

2023. dec. 11. 07:27
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
84%
Biztos hogy javultak az esélyeid.
2023. dec. 11. 07:29
 2/31 anonim ***** válasza:
0%
Pedig itt is vagyunk sokan akik szívesen beszélgetünk, nem csak incelek vannak attól még, hogy ők a “leghangosabbak”…
2023. dec. 11. 07:29
 3/31 anonim ***** válasza:
20%
Javultak az esélyeid. Eddig 0,03% volt, most ez 0,06% lett. Sokkal jobb, hisz ezáltal a felére csökkent annak az ideje, hogy megtaláld a párodat: eddig 160 év kellett volna hozzá, így viszont elég a 80 is.
2023. dec. 11. 07:32
 4/31 anonim ***** válasza:
57%
De nőnek az esélyeid, csak mivel még nem értél célt, nem látod. Az ilyen energia(és pénz) befektetésnek mindig van látszata. Lehet, azelőtt 30% esélyed volt, most meg 65%, csak még nem látod.
2023. dec. 11. 07:33
 5/31 anonim ***** válasza:
0%
+ ugyeitt is azzal kezded, hogy nem akarsz itt ismerkedni, ha mindenütt hasonlóan csinálod az jelentősen rontja az esélyeket
2023. dec. 11. 07:34
 6/31 anonim ***** válasza:
92%
Valószínűleg az "önutálatod miatt". Az embernek van egy kisugárzása, ha tele vagy önutálattal és keserűséggel, mindenféle negatív érzelemmel, akkor az igenis érezhető, "látszik". Engem is sokkal többen szólítottak meg amikor cserfes, jókedélyű, mosolygós voltam és jól éreztem magam, magabiztos voltam, mint amikor depresszív hangulatban voltam és önbizalomhiánnyal küzdöttem. Sőt, akkor szinte láthatatlan lettem, 0 közeledés volt felém az ellenkező nemtől.
2023. dec. 11. 07:36
 7/31 anonim ***** válasza:
8%

Még így se kapsz rajtengedélyt mucika?

Gonosz bácsik elvárják hogy a nő legyen vékony plusz

Legyen házias és szorgalmas

Tudjon főzni

Társként viselkedjen kedvesen

Legyenek közös hobbijaik

Legyen autója

Legyen lakása (ha a férfinak is van) oda vissza elvárás

Ha a kiszemelt férfi keres 700 ezret akkor a nőnek is kell annyit

2023. dec. 11. 07:50
 8/31 anonim ***** válasza:
94%

Biztos nőttek az esélyeid csak te nem így gondolod.

Hol próbálkozol az ismerkedéssel amúgy?

2023. dec. 11. 08:02
 9/31 anonim ***** válasza:
5%
Mert a nőknek pont az számít a legjobban, amin nem tudsz változtatni: magasság és arc.
2023. dec. 11. 08:02
 10/31 anonim ***** válasza:
88%

9.

Lehet, hogy meglepő de NEM csak ebből áll össze az ember külseje.

2023. dec. 11. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!