Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs férfitöbblet, akkor csak úgy lehet hogy sokkal több a szingli férfi, hogy sok esetben amit egy nő párkapcsolatnak hisz, azt a férfi csak szexkapcsolatnak?
Nagyon sok magabiztosan hülyeséget mondó ember van itt.
Most nézzük a tényeket
"A 2016-os mikrocenzus adatai szerint a nők 28 százaléka, a férfiak 45 százaléka 30 év alatti ebből a csoportból, [..] az egyedülálló nők 19 százaléka, illetve a férfiak egyharmada tartozik a 30 és 50 év közötti korcsoportokba."
2022es amerikai kutatás szerint huszonéves férfiak 63%a szingli, míg a nőknél csak 34%! De nem tudom hogy nem hallottatok még erről
😆 ha a tényekbe nem lehet, akkor másba kell belekötni, mi. Nyilván teljesen logikátlanul
Mi ezen a keverés, mondd már el
Behoztam egy külföldi példát is, hogy legyen viszonyítási alap, de nyugodtan nézheted csak a magyart is, bánom is én
Azért megvan az iróniája annak, hogy szó szerint tényeket pontoztok le
Ilyenkor azért el lehetne gondolkozni, hogy vajon ti, vagy a tények élnek alternatív univerzumban...
Ennek itt mi lenne a célja?
1. Ugyebár mint az idézetben van, az 56% és 44% is keres komolyat is, szóval eleve 81 vs 85ről van szó ami jóval kisebb különbség
2. De ami még lényegesebb, ez ugyebár nem egy népesség szerinti vonatkoztatás, hanem nem szerinti "single-and-looking". Ami ugyebár mint linkeltem a 2 nemnél sokkal eltér, szóval a 18-29 korosztályra vetítve valójában a nők 34(-single and not looking)%-ának a 85%-a keres komolyat és a férfiak 63(-single and not looking)%-ának 81%-a, ami ugyebár azt jelenti, hogy a valódi szám olyannyira nem 41%vs25%, hogy igazából 28,9%vs51,03%. Hajszálnyi különbség
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!