Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen a barát barátnőm, egy csinos vonzó erősen szexuálisan kisugárzású 24 éves nő megtalálhatja a társát?
Van egy barát barátnőm aki sajnos csak barát lehet, most jelenleg mellette vagyok és mindenben segítek neki, jó érzés hogy vele lehetek még ha kapcsolat nem is lehet köztünk.
Pár hete felment a tinderre, ott próbálkozik, ismerkedik, próbál társat találni, nyilván nem nagyon szeretném hogy barátja legyen mert akkor eltávolodik tőlem...
Tinderen ugye még egy nagyon csinos a vonzó nő sem nagyon talál hosszú kapcsolatot mert csak szexet akarnak ott a jó pasik, ugye?
Egy igazi chad kimaxolja a lehetőségeit, az élő ismerkedés mellett az összes aplikációt használja, és a ha szép a nő, nem kizárt, hogy kapcsolatot akar vele.
Nem minden helyes fickó g*ci, hogy orrba-szájba csalja a nőt.
Keress egy nőt magadnak, még ha bele vagy zúgva, akkor is. Ha nehéz is. Hagyd az ilyet, ha friend zónában vagy, kicsi az esélye, hogy onnan kikerülsz és összejöttök. Vagyis úgy mondanám, hogy én csak filmekben láttam olyat, hogy valaki friend zónából kitört és összejöttek.
Ha ott vagy, annak oka van. Ennek a lánynak sztem nem jössz be valami miatt. Velem is volt ilyen, koslattam utána évekig, totál felesleges volt utólag. Mikor megértettem, észbe kaptam. Keresni kell és találsz, majd elfelejted őt. Én nem ismerlek, nem ismerem a barátságotokat sem, nem akarok okoskodni, de spec nekem jót tett, hogy meg is szakítottam a kapcsolatot a csaj barátommal, aki után koslattam. Ezek a barátságok sokszor csak olyanok, hogy a csaj nem akarja megsérteni a csávót, de amúgy nem igazi barátság, és a csajok egy része sokszor ki is használja a barátot, aki persze mindent megtesz neki, mondván hátha összejönnek.
Ha meg elkezdenél más csajokkal ismerkedni, még az is lehet, hogy idővel meglátja, hogy neked is vannak opcióid, és másképp néz majd rád, vagy már te nem akarod majd őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!