Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok hogy egy átlagos nem elhízott nőnek ilyen igényei vannak, találhat így társat magának 31 évesen?
9-es. Oké rendben, de azért az ilyen extrém példákat ésszerűnek tartom eleve nem beleérteni, még ha a kérdező azt is mondta. Technikailag leprás is lehetne az illető, azt se zárta ki a kérdező kritiriuma... :D
Amúgy a kérdező egy szóval sem mondta, hogy keres társat, de nem talál ezt csak ti olvastátok bele. Egyszerű kérdés, találhat-e egy ilyen nő ilyen férfit? Igen. Kész. Ennyi.
9-elég durva de ha ez komoly akkor szívesen megismernélek.
Intelligencia:nem tudom remélhetőleg átlag szinten vagyok,sok minden érdekel,döntsd el magad biztos lejön 1-2 üzenet után.
Humor: mindenkinek mást jelent szóval ezt is csak tapasztalni tudod.
Figyelmes és kedves vagyok saját véleményem szerint.
Félénkség és visszafogottság nah ez már jellemez.
Nem akarlak félre vezetni a külsőmmel vannak gondok 99%-ban ezt kaptam a társadalomtól,eléggé biztos vagyok benne hogy csak trollkodsz de ha sikerül meggyőznöd szívesen küldök fotót vagy folytathatjuk facebookon.
jah igen bocsi a kérdésre nem feleltem,igen találhat (és tuti úgy is hogy a külső is rendben van)
12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!