Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác, hogyan tovább?
"mit csináljak? Én vagyok a nő"
Semmit ne csinálj. Majd jelzi, ha szeretne tőled valamit.
"Tetszik egy srác" "én vagyok a nő" Oké, ezt gondoltam. :D
Hogy a kérdésre is válaszoljak, attól függ, hogy ki hív meg kit valahova, mert akkor nyilván aki meghívja a másikat, az érdeklődőbb. De nem csak neked kell kezdeményezni, ha ő is akar tőled valamit, akkor tényleg hagyd most kicsit, hogy ő kezdeményezzen. Ha mindig csak neked kell, az nagyon egyoldalú, és bele is fogsz unni szerintem.
Rákérdezhetsz, bár nem biztos, hogy abból veszi a lapot.
Én legalábbis nem venném.
33/F
"csak 1-szer beszélgettünk."
Lehet, hogy nem is akart és akar többet, vagy esetleg számára nem megfelelő az idő vagy/és a körülmények.
Én max abból értek, ha direktben letámadnak, vagy kerek perec megmondják.
Ha észre is veszem a jeleket, akkor legyintek, hogy biztos nem is.
De amúgy, ha csak egyszer beszéltetek, akkor lehet, hogy kicsit nyomulósnak tűnnél, ha egyből a magánéletes kérdésekkel folytatod.
Szerintem puhatold ki, hogy mi a hobbija meg ilyenek. Ismerd meg egy kicsit, aztán hívd el kávézni vagy valahova!
4.voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!