Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszik egy srác, hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Eddig csak 1-szer beszélgettünk.Nem ismertük előtte egymást. Másodjára mikor látott, akkor köszönt. Nem tudom, ha megint talizunk, hogyan tovább? Ciki lenne a magánéletére rákérdezni? Hogy vegye a lapot? Vagy mit csináljak? Én vagyok a nő
2023. dec. 9. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Túl kevés az infó.
2023. dec. 9. 20:17
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

"mit csináljak? Én vagyok a nő"

Semmit ne csinálj. Majd jelzi, ha szeretne tőled valamit.

2023. dec. 9. 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:
54%

"Tetszik egy srác" "én vagyok a nő" Oké, ezt gondoltam. :D

Hogy a kérdésre is válaszoljak, attól függ, hogy ki hív meg kit valahova, mert akkor nyilván aki meghívja a másikat, az érdeklődőbb. De nem csak neked kell kezdeményezni, ha ő is akar tőled valamit, akkor tényleg hagyd most kicsit, hogy ő kezdeményezzen. Ha mindig csak neked kell, az nagyon egyoldalú, és bele is fogsz unni szerintem.

2023. dec. 9. 20:31
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Rákérdezhetsz, bár nem biztos, hogy abból veszi a lapot.

Én legalábbis nem venném.

33/F

2023. dec. 9. 20:42
 5/9 A kérdező kommentje:
4 akkor te miből vennéd a lapot?
2023. dec. 9. 21:06
 6/9 anonim ***** válasza:

"csak 1-szer beszélgettünk."

Lehet, hogy nem is akart és akar többet, vagy esetleg számára nem megfelelő az idő vagy/és a körülmények.

2023. dec. 9. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Én max abból értek, ha direktben letámadnak, vagy kerek perec megmondják.

Ha észre is veszem a jeleket, akkor legyintek, hogy biztos nem is.

De amúgy, ha csak egyszer beszéltetek, akkor lehet, hogy kicsit nyomulósnak tűnnél, ha egyből a magánéletes kérdésekkel folytatod.

Szerintem puhatold ki, hogy mi a hobbija meg ilyenek. Ismerd meg egy kicsit, aztán hívd el kávézni vagy valahova!

4.voltam.

2023. dec. 10. 00:08
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
Ha nem beszélgettek többet akkor ebből semmi se lesz.
2023. dec. 12. 15:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Most ha nem telt el sok ido, radkoszont, akkor ha nem is jelent tetszest, de eselyed van kozelebb kerulni vagy lenni hozza. Epp ezert nincs ertelme rarontani. Hagyni kell, hogy koszones, small talk legyen, es ha akar valamit, ezek alapjan nem kuzd gatlasossaggal, ha akar, lep. De adj idot.
2023. dec. 13. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!