Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jó pasikért tényleg ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó pasikért tényleg ilyen verseny van és ugyanúgy kínlódnak a nők a társkereséssel emiatt mint az incelek?

Figyelt kérdés
Van pár kolléganőm és hát elég csinosak és hihetetlen módon kínlódnak a társkereséssel, nyilván valóban az ilyen nagyon-nagyon helyes nagyon vonzó férfias férfiakkal ismerkednek ,nem is az ilyen kis vékony szemüveges okostojás fejüekkel, és igen megy a sírás keményen, hogy ghostingolt, megcsalt, eltűnt, azt mondta hogy nem vagyok az esete úgy érzi nem egymást keressük stb. ugyanúgy megy a sírás, kinlódás még a csinos nők között is emiatt mint az inceleknél sokszor úgy érzem
2023. dec. 9. 10:12
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
86%

Ezeket a fa$zságokat komolyan honnan szeditek? Csak a 190 centis csávónak lehet barátnője meg a többi...

Ismerek olyan srácot aki a vállamig ér és több sikere van a nőknél, mint az összes 190 centis ismerősömnek együtt véve. Az a különbség, hogy bárkivel elbeszélget és elég közvetlen a srác, közben nem nyomul, meg nincs kétségbeesve, mint néhányatok.

Ismerek ilyen "jaj, csak ennek meg annak lehet barátnője" fickót. Az ember egy igénytelen zsírdisznó, aki boldog boldogtalannak csapja a szelet. Mindegy neki csak p*na legyen rajta. Most úgy őszintén, ki áll össze egy olyan emberrel, akinek ennyi egy kapcsolat. Leszar téged nagyívben és csak azért kellesz neki, hogy legyen valakije.

Én se vagyok alacsony, sportos vagyok, a nők megnéznek, mégse volt sokáig barátnőm, mert zárkózott vagyok.

A külső egyáltalán nem minden,hiába próbáljátok arra fogni a sikertelenségeteket.

33/F

2023. dec. 9. 13:32
 32/35 anonim ***** válasza:
88%
Lehet gúnyolódni a macskás (vagy/és kutyás) nőkön, de fölösleges, a 17-esnek igaza van, és ez nem a nőket minősíti... Talán végig kellene gondolni, miért lehet jobb választás egy társállat vagy az egyedüllét, mint a férfiak erős többsége.
2023. dec. 9. 13:40
 33/35 anonim ***** válasza:
15%

"Elég egyébként itt is szétnézni milyen gusztustalan, ocsmány belsője van egy csomó incelnek"

Ja, mert az itt irogato nok szentek, mi? Az olasz stylist es a szajbatekert baratnoje. Most is itt frocsognek. Amugy ezek 40 felett mit akarnak? A kutya nem kivancsi rajuk, a Chad-ek az ajtot is rajukbasszak....

39F incel

2023. dec. 9. 14:08
 34/35 anonim ***** válasza:
80%
39f te nagyon szexi exotikus maláj tigris férfi vagy. Geomaxxoltál ezért imádnak a maláj nők. Ugye így van? Valld be 39 férfi incel.
2023. dec. 9. 17:14
 35/35 anonim ***** válasza:
89%
Imádom ahogy itteni válaszolók leírják hogy a nőknek nem kell az "átlagos férfi", természetesen sugallva ezzel hogy ok átlagos férfiak, akik nagyon jó emberek és nagyon szeretnék a nőket. Aztán a következő válaszokban olyan tapló, undorító esetenként beteg lelkű eszmefuttatásokat tolnak le, hogy férfiként egy egyetemi csoportunkában sem nagyon akarnék együtt dolgozni velük. Ez alapján annyira nem meglepő hogy egy nő párkapcsolatra nem szeretné az kicsit tétesebb dolog.
2023. dec. 9. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!