Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek, konkrétan hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, konkrétan hogyan éreznétek magatokat férfiként egy olyan kapcsolatban amire vágytok, amiben egy szép nő lejjebb adta és ezért van veletek?

Figyelt kérdés
Milyen érzés lenne, nem lenne egóromboló sőt fájdalmas lelkileg az egész? Tudnátok vele szexelni mikor tudjátok, hogy csak elviseli a dolgot mert lejjebb adta??
2023. dec. 7. 09:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Őszintén? ELéggé furcsán érezném magam, ha egy nálam kalsszisokkal jobb nő bármit is akarna tőlem, ha látványosan, egyértelműen érdeklődne irántam. Biztosan átverésnek ,ugratásnak, hülye viccnek venném először és inkább távol tartanám magam tőle, kvázi "menekülnék".

Viszont ha tényleg kitartó lenne és nem valami idóta átverés részeként tényleg érdekelném, akkor azt hiszem örülnék a dolognak. Bár ebben az esetben nem hiszem, hogy csak azért lenne velem mert "lejjebb adta az igényeit". Mivel nem vagyok gazdag, különösebben sok potenciál sincs bennem e téren, így nem gondolnám, hogy csak ezért mondjuk összejönne velem egy ilyen nő, szóval hogy engem csak "pénztárcának" tartna, közben meg fűvel-fával dugatná magát.

Szóval olyan eset, hogy egy nálam sokkal jobb nő valamiért leadta az igényeit, holott minden lehetősége meglenne jó pasikkal lennie, és inkább velem van, pedig amúgy nem tetszem neki, szerintem elképzelhetetlen és ennek nem is örülnék, nem tudnám elfogadni.

2023. dec. 7. 18:05
 12/24 anonim ***** válasza:
Van annyi realitásérzékem, hogy nekem sajnos ez az egy életszerű esélyem van nem láncdohányos, nem kétgyerekes, nem teljesen nőietlen, nem mázsahúsztól induló nővel. Mondjuk nekem a "szép nő", mint párszor már kiderült, nem a mások szerint sztereotipikusan "szép nő". Ettől függetlenül nem tudnám komolyan venni ezt a kapcsolatot, mert tudnám, hogy mellettem egész biztosan van még más is, és így is állnék hozzá. Viszont legalább nem lennék szűz, leesne a vállamról ez a felbecsülhetetlenül nehéz teher és nőne talán az önbizalmam is, szóval... yay? 30/incel
2023. dec. 7. 20:18
 13/24 anonim ***** válasza:
71%
Megnyugtat a tudat, hogy a kérdés maximum elméleti, mert nincs olyan nő a világon, aki akár undorodva képes lenne egy incel mellett landolni. Még csak bottal sem piszkálják meg őket, és ez így van jól. :)
2023. dec. 7. 21:02
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

13#

Engem meg az nyugtat meg hogy a magadfajta kizárólag ürítőtartálynak lesz jó aztán eldobják mint a taknyos zsepit.

Ja és én nem vagyok incel, van csaj aki melegíti az ágyamat ha szeretném

2023. dec. 7. 23:44
 15/24 anonim ***** válasza:

"Engem meg az nyugtat meg hogy a magadfajta kizárólag ürítőtartálynak lesz jó aztán eldobják mint a taknyos zsepit."

Továbbra is férfi vagyok és heteroszexuális, mellé lőttél. ;)

"Ja és én nem vagyok incel, van csaj aki melegíti az ágyamat ha szeretném"

Peeeeersze pocok, ezt még te magad sem hiszed el. XD

2023. dec. 8. 00:25
 16/24 anonim ***** válasza:
57%
Az összes ronda gazdagnak így kell szexelnie
2023. dec. 8. 01:15
 17/24 anonim ***** válasza:
28%

Mivel a párkapcsolati piac tulajdonképpen húspiac amiben egymás testét használják ezért nem zavarna.

Engem a lelki összefonódás érdekel inkább nem az állatias vágyak amit manapság ugye úgy istenítenek és hajhásznak.

Egy kevésbé materialista világban az incelek akár császárok is lehetnének a lelki gazdagságuk és bölcsességük miatt ( a szenvedés ugye megérleli és bölccsé teszi a lelket).

Jelen társadalmunk nem kedvez nekik mert genetikai és fizikai hátrányuk miatt lealacsonyítják és rendszeresen alázzák emberi méltóságukban őket.

2023. dec. 11. 11:06
 18/24 anonim ***** válasza:
54%
Azert szep kis alomvilagban elsz 17-es. Az incelek olyan bolcsek, hogy a 8 altalanost is alig birjak kijarni, nincs helyesirasa a jelentos reszenek, es egy gyarban dolgoznak. A silany genetikajuk nem a kulsoben nyilvanul meg, hanem az agyi kapacitasuk alacsony. Amig azt sem birjak felfogni, hogy a noi egyenjogusag nem arrol szol, hogy ok szolitjak le a ferfiakat, ok fizetnek randin, ok vesznek gyurut a jegyesuknek, hanem a valasztojogrol, addig ne beszeljunk bolcsekrol pls.
2023. dec. 11. 11:43
 19/24 anonim ***** válasza:
16%
Az nem egoromboló amikor csak a külseje miatt van chaddel? Akkor miért lenne egóromboló, hogy a külsőmtől eltekintve semmivel sem vagyok kevésbé értékes ember mint chad, sőt!!!
2023. dec. 29. 09:40
 20/24 anonim ***** válasza:
28%

Jog csak annak jar, aki reszt vesz a tarsadalmi felelossegvallalasban.

"hanem az agyi kapacitasuk alacsony"

Az, hogy monitorbamulo diplomas barom vagy, nem azt jelenti, hogy olumposzi magassagu agykapacitasod van hanem azt, hogy anyadeknak volt penzuk tanittatni.

Foleg most, a Corvinus vizsgabotrany utan kellene jo melyen kussolnotok, miutan kiderult, hogy mennek a dolgok :)

39F incel

2023. dec. 29. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!