Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kockázatos nagyon találkozni egy olyan emberrel aki régen strici volt, de most mosogat egy helyen már( régi munkáját elhagyta)? Azt mondja megváltozott?!
Figyelt kérdés
1 éve ismerem az illetőt most külföldön mosogat, küldött képeket tényleg ott dolgozik, és sokkal kedvesebb velem mint régen volt. Igaz csak faceről ismerjük egymást, de már sokszor kameráztunk is és akkor is rendes volt. Nem bunkó. Azt mondja ,hogy nemsokára meglátogat engem, Jön vissza Magyarországra, nagyon szeretne velem találkozni. Én is szeretnék vele mert szimpi és sok bennünk a közös, zene izlés, jó dumája van stb. De mi van ha csak nagyon ügyes képmutató és kamuzza, hogy megváltozott és ha eljön ide hozzám a városba elrabolna? Hogyan döntsem el, hogy megbízhatok-e benne?2023. dec. 7. 08:17
11/18 anonim válasza:
Kérdezd meg apád, hogy mit szólna hozzá, ha az új (ex)strici barátod beugorna hozzátok?
12/18 anonim válasza:
Szia. Érdekelne, hogy miért és mitől változott meg? Azt írod, sokkal kedvesebb, mint régen. Ezt hogy érted?
13/18 anonim válasza:
Hát nekem ez magas.
A stricik amellett,hogy elvetemült gazemberek,marha sok pénzük van.Nem hinném,hogy valaki ilyen "karrier" után kimenne mosogatónak.
Nem az lehet inkább,hogy bevágódni akar? Elvégre köztudott,hogy a férfiak szerint a nők a rosszfiúkra vágynak.
Ha el akarna rabolni,akkor hidd el ezt nem mondta volna el.:D
Akkor titkolná,és igyekezne eljátszani a jófiút.
14/18 anonim válasza:
Szia. Vannak hatalmas változások rosszból jóba, de nem saját erőből, hanem az ÚR JÉZUS KRISZTUS által. De hallottam olyat is, hogy börtönből szabadult eljátszotta a megtérőt, ( látott a börtönben igazi megtérőket ), azután megkért és feleségül vett egy kedves, jóságos lányt. A házasság viszont rettenetes lett.
15/18 anonim válasza:
Tényleg ez a legjobb lehetőség mint férfi az életedben?
16/18 anonim válasza:
Mennyire lehet egy no ketsegbeesett, ha egyaltalan felmerul benne a gondolat hogy egy ilyen emberi hulladekkal randizzon?
17/18 anonim válasza:
Szia. Azért itt írok neked, mert ebben a dologban fontosnak tartom a közösségi kontrollt. Nem tudok neked tanácsot adni ebben a dolgodban. Amit tehetnél, hogy kapcsolatot keresnél Csuka Tamásné Margit nénivel, aki, 15 évig volt a Váci Fegyház és Börtön főállású református lelkésze. Megmutathatnád neki a "Gyakori kérdések"-beli leírtjaidat, és elbeszélgethetnél vele és kérhetnéd a tanácsát.
18/18 anonim válasza:
Szia. És megmutathatnád Csuka Tamásné Margit néninek azt is, amit privátban írtál nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!