Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kockázatos nagyon találkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kockázatos nagyon találkozni egy olyan emberrel aki régen strici volt, de most mosogat egy helyen már( régi munkáját elhagyta)? Azt mondja megváltozott?!

Figyelt kérdés
1 éve ismerem az illetőt most külföldön mosogat, küldött képeket tényleg ott dolgozik, és sokkal kedvesebb velem mint régen volt. Igaz csak faceről ismerjük egymást, de már sokszor kameráztunk is és akkor is rendes volt. Nem bunkó. Azt mondja ,hogy nemsokára meglátogat engem, Jön vissza Magyarországra, nagyon szeretne velem találkozni. Én is szeretnék vele mert szimpi és sok bennünk a közös, zene izlés, jó dumája van stb. De mi van ha csak nagyon ügyes képmutató és kamuzza, hogy megváltozott és ha eljön ide hozzám a városba elrabolna? Hogyan döntsem el, hogy megbízhatok-e benne?

2023. dec. 7. 08:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Mindegy hogy kockazatos vagy sem, nagyon lent van az igényed, ha ilyen emberrel képes vagy szóba elegyedni. Szerintem az ilyesmi egy rohadt nagy red flag és beteg lélekre vall.
2023. dec. 7. 08:33
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

Stricivel ,volt stricivel ne talalkozz. Verszivok,nem tudnak leszokni masok kihasznalasarol.

Valoszinuleg tipik narcisztikas a pasi.

Calszeg be akar valahogy szervezni prostinak. Majd trukkosen csinalja,h belekeveredj

2023. dec. 7. 08:44
 3/18 anonim ***** válasza:
67%
Ha csak fb-ról ismered, akkor honnan tudod, hogy strici volt???
2023. dec. 7. 09:09
 4/18 A kérdező kommentje:
Mondta
2023. dec. 7. 09:13
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én ennek a pasinak semmit se hinnék el. Persze, strici volt :D Szerintem ez is kamu.
2023. dec. 7. 09:15
 6/18 A kérdező kommentje:
Volt böribe is mert állítólag megszurkálta az apját, akkor lehet ez is kamu?!:D
2023. dec. 7. 09:18
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
Jesszus. Te hülye vagy??? Találkoznál egy vadidegen, lecsúszott pasival, aki börtönbe volt, mert leszúrta a saját apját???? Mi bajod van??? Te is megjártad már a börtönt?
2023. dec. 7. 09:20
 8/18 A kérdező kommentje:
Én nem, voltam böribe soha.
2023. dec. 7. 09:22
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondta... Én is mondhatok neked bármit.
2023. dec. 7. 09:47
 10/18 anonim ***** válasza:
A haveri köre is megvltozott?
2023. dec. 7. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!