Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor merjem elhívni a lányt valahova vagy bepróbálkozni ?
Figyelt kérdés
Megismertem munkahelyen egy lányt, és megtetszett. Elsőre olyan magának valónak tűnt de kicsit beszéltünk már néha és inkább csak zárkozott volt ő mert eddig kedves volt mindig. Egyelőre próbálok vele ismerkedni, ti ilyen helyzetben mikor mernétek komolyabban próbálkozni, milyen jelekre hagyatkoznátok hogy érdemes ? A legtöbb emberrel olyan zárkózott, de így hogy ráköszö tem mi dig meg beszéltünk már köszön mindig és mosolyog meg ha pár szót beszélünk kedves, volt hogy párszor kértük egymás segítségét is.2023. dec. 6. 23:11
1/9 anonim válasza:
Szerintem minél előbb elhívod annál jobban jársz, mert kiderül, hogy ő kölcsönösen tekint-e rád úgy, mint ahogyan te rád.. vagy legalább az, hogy van-e esélyed.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem az amúgy
2023. dec. 6. 23:36
4/9 anonim válasza:
Pocakos vagy? Nyomi? Akkor kár leégetned magad!
5/9 anonim válasza:
Munkahelyen nagyon kellemetlen tud ez lenni. Ha nem ad egyértelmű jelet arra, hogy nyitott munkatársakkal és konkrétan veled!! bármire akkor a házi nyúlra nem lövünk szabály szerint kell eljárni inkább. Én azzal kezdeném, hogy általánosságban a munkatársakkal való ismerkedésre rákérdeznék. Volt-e már, hogy tetszett neki munkatárs, mit gondol az ilyen kapcsolatokról...ilyesmi light-osan, semmi konkrét kérdés.
6/9 anonim válasza:
Ha semmi jelét nem adja, hogy tetszenél neki, akkor lehet, hogy tetszel neki. Viszont ha nem nézel ki jól, akkor jobb, ha nem hívod el, mert nemet fog mondani, és utána ciki lesz vele együtt dolgozni.
7/9 anonim válasza:
Be kell vállalni minél előbb!!!
Nem ajtóstul kell rontani a házba, amikor kettesben vagytok megkérdezed, hogy lenne-e kedve meginni egy kávét és beszélgetni egy kicsit. Ha igent mond, akkor szedd össze a gondolataidat és próbálj mesélni az érzéseidről, nem biztos, hogy azonnal a nyakadba ugrik, de meg kell próbálni.
Ha visszautasít vagy azt mondja, hogy foglalt, akkor egy mosoly tekintetében elköszönsz és nem nézel vissza!!!! Ne győzködjed, ne keressed a társaságát, ne barátkozzál vele mert csak magadat szívatod vele.
8/9 anonim válasza:
Én is mindenkivel kedves és mosolygós vagyok, de nyilván ettől még nem mindenki tetszik. Szóval sajnos ez önmagában még kevés jel. Az inkább lehet az, ha zavarban van kicsit melletted.
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor milyen jelekre hagyatkoznátok ?
2023. dec. 7. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!