Lányok,nök volt olyan ,hogy a fèrfi főnök bepróbàlkozott nálatok? És mennyire volt gátlástalan?
Főnök nem, de kolléga igen, amikor kezdő kis huszonéves voltam.
Ő az a típus volt, aki kívülről szemlélve megbízható családapa, minden helyzetben udvarias, korrekt. Aztán amikor már nem volt veszítenivalója, elmondta, hogy a gyönyörű, okos feleségét a kezdetektől csalta.
Akkor jöttem rá, hogy mennyire veszélyesek az ilyen "rendes"nek tűnő emberek, hiszen nem közli nyíltan a szándékait, mint egy rámenős szoknyabolond, akit élből elutasít az ember, hanem apránként cserkész be, szövögeti körülötted a kis hálóját.
Igen, én csak nyári melós voltam amúgy, és a főnököm sem volt sokkal idősebb.
Elég ízléstelen szexuális viccei voltak, néha hozzám ért, aztán rákérdezett van-e valakim.
Ezután (igen volt valakim), megsértődött és bunkó volt, de nem próbálkozott tovább.
Èn ha főnök lennék nagyon óvatosan próbálkoznèk ,lennènek bizonyos alapelvek.
Akinek párja van nem,aki nemet mond èrtenèm rögtön és nem kellemetlenkednèk utána.
Igen 9es ez nagyon fair .
Nyugi lassú víz partot mos😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!