Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alacsony férfi mivel javíthat hátrányos helyzetén a társkeresés terén?
Mindenkinek aszemélyisége számít.
Sztankay István színművész kb. 165-168 cm magas volt.
De megjelent a színpadon, társaságban, bárhol, a személyi kisugárzása “óriássá” tette.
Volt egy egyetemista évfolyamtársam. 155 cm, izomsorvadás a lábán, bottal járt. Remek humora volt, széleskörű műveltsége, sármos úrifiú volt. A legjobb nők ragadtak rá, mint légy a mézes papírra!
Annyira de annyira imádom ezeket a történeteket a szörnyen kinéző férfiakról akik top nőket szednek össze. Nem tudom hogy te meseországban élsz, vagy szándékosan kamuzol, vagy csak hihetetlenül el van tévedve a fogalmad a "legjobb nőkről". Képzeld a valóságban 0 azaz 0 darab esélye van egy 155cmes botos férfinek a jó nőknél, de még az átlagos nőknél is elég kicsi. És nagyon nagyon egyszerű az oka. Minek állna le egy jó személyiségű 155cmes botos emberrel valaki, aki össze tud jönni egy jó személyiségű nem botos magasabb férfivel?
A neve alapján 165 cm lehet. Gondolom a shortcel, az a short incelt jelenti.
Amúgy azt tudom mondani hogy az egyetemen a legjobb csaj, egy 168-170 centis sráccal jött össze.
Nem volt csúnya nagyon szorgalmas és ambíciózus volt. Meg látszott rajta, hogy rendszeres látogatója az edzőtermeknek.
Én férfiként is azt gondolom, hogy lehet hogy én 190 centi vagyok meg lehet hogy a farkam is nagy, de annak az alacsony srácnak olyan szintű bigdick energiája volt amilyen nekem az életben nem lesz :D
Az alacsonyságnak és a magasságnak is vannak előnyei.
Egy hummer/cybertruck durva autó , de nekem nem kéne egyik sem , mert tök fölösleges nekem inkább egy skoda octavia vagy egy suzuki swift kéne ami fürge és keveset eszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!