Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnehezebb a társtalanságban?
Újra el kell kezdenem autót vezetni. 🙈😱
Pár hónapja szabadultak ki egy bántalmazó kapcsolatból. Vannak gyerekeim. Így nem vagyok magányos, nem az üres lakásba érek haza. Boldogan készülünk a karácsonyra. Még csak egyedül aludni se kell, most is az ágyat melegíti a legkisebb.
Nem akarok társat, eszemben sincs.
Viszont most sok mindent újra kell tanulnom. Például online bankolni, autót vezetni... Olyan dolgokat, amiket eddig "tilos" volt. Vén, 40+ tyúkként. 🙈 A legnehezebb elhinni, hogy menni fog, hogy nem vagyok béna, nem vagyok hülye mindenhez, miután hosszú évekig minden nap ezt hallgattam.
Nekem fiatalon az intimitás hiánya.
Idősödve majd egyre inkább az lesz, hogy nem lesz kire számítanom, ha bármi van...
"Az élet értelme szeretni és szeretve lenni."
Nőként vagy egyedül vagy nyugiban, vagy együtt valakivel, aki a melled-segged-puncid miatt szeret, állandóan szopni, főzni, takarítani kell, hallgatni, ahogy a másik sípolva veszi a levegőt, pofákat vág, büdös, beleszól mindenbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!