Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezd el majmolni? Miért kell utánoznia?
Megfigyeltem már, hogy írásban állandóan utánoz a legtöbb férfi. Akik kinézetre normálisak, azok nem, csak a kinézetre nagymama kedvence típusú, kis nyomik, akiknek nincs sikere a nőknél.
Folyton azokat az emojikat használja, amiket én, úgy ír, ahogy én, elkezdte követni azokat az oldalakat, amiket én. Hirtelen elkezdi érdekelni az, ami engem is... Az ilyenek azt hiszik, hogy ez imponáló?
Igen, így akarnak neked imponálni.
Egyértelmű..
Pedig rossz taktika.
ez tipik, volt olyan exem akinek ez nagyon bejött én nem csináltam de akiért ki dobott fullba tolta ezt nem is tudom melyik volt a nagyobb p* az ex csajom vagy az új "pasija".
mondjuk szerintem ijesztő.
Szerintem a kutyát nem érdekli, te hogy írsz, azonkívül az nem jutott eszedbe, tőled függetlenül is írhat valaki hasonlóan?
Ha meg ennyire utálod a "kis nyomi"-kat, miért nem tiltod le őket?
Jó nagy tuskó vagy nő létedre....
Igazat adok az 5#-nek: Miss Tökéletes vagy, Kérdező?
Akkor tégy ellentétesen: azon emojikat használd, amik neked nem tetszenek, majd a végén közöld a majmaiddal, hogy:
"Bocsika, ezek az emojik nekem nem is jönnek be".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!