Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kezd el majmolni? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezd el majmolni? Miért kell utánoznia?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem már, hogy írásban állandóan utánoz a legtöbb férfi. Akik kinézetre normálisak, azok nem, csak a kinézetre nagymama kedvence típusú, kis nyomik, akiknek nincs sikere a nőknél.

Folyton azokat az emojikat használja, amiket én, úgy ír, ahogy én, elkezdte követni azokat az oldalakat, amiket én. Hirtelen elkezdi érdekelni az, ami engem is... Az ilyenek azt hiszik, hogy ez imponáló?

2023. dec. 2. 23:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos azt hiszik, hogy ez tetszeni fog neked
2023. dec. 2. 23:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Be akarnak vágódni. De nyugi csak addig tart, amíg du.gni akarnak, utána már nem lesz ez.
2023. dec. 3. 00:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, így akarnak neked imponálni.

Egyértelmű..

Pedig rossz taktika.

2023. dec. 3. 00:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

ez tipik, volt olyan exem akinek ez nagyon bejött én nem csináltam de akiért ki dobott fullba tolta ezt nem is tudom melyik volt a nagyobb p* az ex csajom vagy az új "pasija".

mondjuk szerintem ijesztő.

2023. dec. 3. 00:24
 5/8 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem a kutyát nem érdekli, te hogy írsz, azonkívül az nem jutott eszedbe, tőled függetlenül is írhat valaki hasonlóan?

Ha meg ennyire utálod a "kis nyomi"-kat, miért nem tiltod le őket?

Jó nagy tuskó vagy nő létedre....

2023. dec. 3. 00:55
 6/8 anonim ***** válasza:
24%

Igazat adok az 5#-nek: Miss Tökéletes vagy, Kérdező?

Akkor tégy ellentétesen: azon emojikat használd, amik neked nem tetszenek, majd a végén közöld a majmaiddal, hogy:

"Bocsika, ezek az emojik nekem nem is jönnek be".

2023. dec. 3. 07:44
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha ilyen lekezelő undi a stílusod akkor a “nyomi” srácok jobban járnak a társaságod nélkül.
2023. dec. 3. 09:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Exem nyomi volt és ő később bevallotta, hogy mindig úgy viselkedik, ahogy a beszélgetőpartnere, hogy kedveljék, és nincs saját személyisége. Én erte képtelen vagyok, minden kiül az arcomra és nem vagyok hajlandó ennyi energiát belefektetni abba, hogy mindenki szeressen. De amúgy tényleg jellemző kb minden férfira ez, hogy eljátsszák, hogy szeretik, amit te is, hogy kapjanak puncit, aztán amikor megnyugszanak az első 1-2 dugástól, hirtelen önmaguk lesznek. Mint pk egy másik exem, aki eljátszotta, hogy szeret bulizni és emberek között lenni, mert én is ilyen voltam, majd kapcsolatban bevallotta, hogy gyűlöli a bulikat és max velem szeret lenni de másoktól szorong.
2023. dec. 3. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!