Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is szoktátok önkéntelenül utánozni a kedveseteket?
Azt veszem észre, hogy ha nincs is itt velem, az ő mimikáját, gesztusait utánozom akaratlanul.
Ő meg átveszi az én szófordulataimat.
Nem, max ha gúnyoljuk egymást. :D
Amúgy szerintem tényleg nem, vagy max olyan apróságokban, amik nem is szándékosak, és önkéntelenül csináljuk, és max kívülálló tudná megmondani.
21L
Kedves második kommentelő, igazad van, tényleg nem csak a kedvesünkre vonatkozik. Most eszembe jutott, hogy pályakezdő koromban mellém tettek egy mentort, aki elég sajátságos hebegő beszéddel volt megverve, én meg automatice elkezdtem utánozni, és megsértődött, mert azt hitte, csúfolódom vele.
Viszont a kedvesemmel nem sokat vagyok együtt, hetente max. 3-4 órát összesen, és mégis utánozom. (persze sokat gondolok rá, úgy látszik, az is beleszámít)
a szófordulatait simán átveszem. a gesztusait annyira nem vettem észre.
viszont van egy barátnőm aki összejött egy fiúval. mi a párommal szoktuk néha mucinak is hívni egymást. ez a lánynak eddig fel sem tűnt. mikor beszéltem vele, mondta, hogy muci így muci úgy, és megjegyezte, hogy ezt ő találta ki. erre mondtam neki, hogy nem, ezt tőlünk hallottad, akkor esett le neki, hogy tényleg.
szóval nem csak a párodtól veszel át dolgokat, szavakat, hanem a környezetedtől is :)
ebben nincs semmi kivetnivaló, ilyenek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!