Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban több a csinos vonzó nő mint a helyes férfias jóképű vonzó pasi?
szerintem igen. mondom ezt férfiként.
egyszerűen férfi körökben nagyobb divat a külső igénytelenség. nem számítasz vele gáznak, hisz a haverjaid is mind elég igénytelenek a külsejükre.
Nők a lapvetően még mindig jobban figyelnek a megjelenésükre, mint a férfiak jelentős része, szóval tűnhet úgy, hogy több a vonzó nő, mint a jóképű férfi.
És igen, a nők számára SOKKAL több lehetőség van arra, hogy többet kihozzanak magukból, a férfiak ugyebár nem sminkelhetnek (még enyhén sem) stb. Mondjuk ez is változó félben van, egyre elfogadottabb, hogy a férfiak is használnak hasonló trükköket, de azért a nyugati világban még mindig a nőkre jellemző ez.
Másik dolog, hogy alapvetően a férfiak szerintem kevésbé válogatósak külső terén, szóval sokkal többféle nő jön be egy átlag férfinak, mint ahány féle pasi tetszik egy átlag nőnek. Ez csak az én véleményem, biztos vannak olyan nők akiknek sokféle fazon az esetük, és biztosan vannak nagyon válogatós férfiak is.
Szóval összeségében szerintem nincs különbség a két nem között, főleg ha VALÓBAN természetes megjelenést vesszük alapul.
#17 azért ha nagyon akar egy pasi, tud
#17 ne hari, de ettől a hozzáállástól igénytelen az egyszeri proli.
Először is, milyen nyakkendőről van szó? Ki hordja? Akinek a munkahelyi dresszkódja megköveteli (+egyéb események). Más nem.
Neked komolyan ezt jelenti az öltözködés, a stílus, hogy milyen nyakkendő? Nincs nadrág, cipő, póló, ing, kardigán, zakó, kabát, öv, táska, óra, csak így lemondóan közlöd hogy a nyakkendő? Hány éves vagy? (Tényleg érdekel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!