Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is feltűnt ez az ellentmondás?
Előre bocsátom, hogy a kérdés célja nem a fröcsögés, ezért örülnék a normális válaszoknak.
Sok kérdés alatt látom azt a megállapítást, hogy a férfiaknak túl nagyok az elvárásai, csak a vékony nők tetszenek nekik, irreális paraméterek alapján ítélik meg a női testet stb. Sokan leírják, hogy emiatt a kövér nőknek problémás a társkeresés. (Ebben nyilván lehet igazság.) Aztán egy másik kérdés alatt, ahol kritikát fogalmaznak meg az elhízással szemben, hirtelen kiderül, hogy a kövér nők után csak úgy bomlanak a férfiak, és egyébként is sokkal népszerűbbek, mint a vékonyak.
(Jelenleg is fut egy ilyen kérdés, de korábban is belebotlottam ebbe az ellentmondásba.)
Most akkor a kövér nők lábai előtt hevernek a férfiak vagy pedig nagyonis nehéz számukra a társkeresés? Szerintetek?

nehéz számukra
a szex jó velük, de alapvetően taszító hosszútávon

Lehet meglep, de a férfiak és nők még mindig nem egy homogén massza. Vannak mindenféle férfiak és nők, teljesen különböző elvárásokkal.
Összességében pedig nem a kövér nők népszerűek, hanem az átlagos. Se túl sovány, se túl kövér. (nyilván a két végletnek is megvannak a maga rajongói, de a többség nem ezt favorizáljaÖ)

3 kövér nőnek voltam a lakásán (ebből 2-vel volt szex, de ez most mindegy).
Ami mindháromban közös volt: szobabicikli a nappaliban, amit nem használnak. Egyiknek csak simán le volt rakva, másiknak teljesen poros a környéke, előtte volt egy nagyon nagy porcica, harmadik azon szárította a törölközőit.
És a lényeg: nem igazán használták. Eleve nem attól fognak lefogyni, tehát mondhatni shopstop-osan átt lettek verve, és szó szerint csak fogja a port és foglalja a helyet.

3
Homogén masszaaaaa, ezt én szoktam mondogatni itt. :D
Amúgy természetesen én sem gondolom azt, hogy akár a férfiak, akár a nők ízlése telejsen egységes lenne. Mégis azt gondolom, hogy léteznek általánosságok.

#6 Általános az átlagos. Van valamennyi cici, popsi, kis has is belefér. Nem altalanos a gebe, "elől deszka-hátul léc", meg a hurkásan túlsúlyos. De mindenki terszik valakinek, csak valaki többeknek, valaki kevesebbeknek.
De létezik gyönyörű arcú kövér nő is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!