Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is feltűnt ez az ellentmondás?

Figyelt kérdés

Előre bocsátom, hogy a kérdés célja nem a fröcsögés, ezért örülnék a normális válaszoknak.

Sok kérdés alatt látom azt a megállapítást, hogy a férfiaknak túl nagyok az elvárásai, csak a vékony nők tetszenek nekik, irreális paraméterek alapján ítélik meg a női testet stb. Sokan leírják, hogy emiatt a kövér nőknek problémás a társkeresés. (Ebben nyilván lehet igazság.) Aztán egy másik kérdés alatt, ahol kritikát fogalmaznak meg az elhízással szemben, hirtelen kiderül, hogy a kövér nők után csak úgy bomlanak a férfiak, és egyébként is sokkal népszerűbbek, mint a vékonyak.

(Jelenleg is fut egy ilyen kérdés, de korábban is belebotlottam ebbe az ellentmondásba.)

Most akkor a kövér nők lábai előtt hevernek a férfiak vagy pedig nagyonis nehéz számukra a társkeresés? Szerintetek?

2023. nov. 27. 18:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
So-so. Vagyis is-is mivel ízlések és pofonok. De azt tegyük hozzá, hogy a belső is számít sok férfi számára. Hiába vékony ha buta, beképzelt meg hiába kövér ha kedves, okos.
2023. nov. 27. 18:10
 2/20 anonim ***** válasza:
15%

nehéz számukra

a szex jó velük, de alapvetően taszító hosszútávon

2023. nov. 27. 18:16
 3/20 anonim ***** válasza:
86%

Lehet meglep, de a férfiak és nők még mindig nem egy homogén massza. Vannak mindenféle férfiak és nők, teljesen különböző elvárásokkal.

Összességében pedig nem a kövér nők népszerűek, hanem az átlagos. Se túl sovány, se túl kövér. (nyilván a két végletnek is megvannak a maga rajongói, de a többség nem ezt favorizáljaÖ)

2023. nov. 27. 18:20
 4/20 anonim ***** válasza:
12%

3 kövér nőnek voltam a lakásán (ebből 2-vel volt szex, de ez most mindegy).

Ami mindháromban közös volt: szobabicikli a nappaliban, amit nem használnak. Egyiknek csak simán le volt rakva, másiknak teljesen poros a környéke, előtte volt egy nagyon nagy porcica, harmadik azon szárította a törölközőit.

És a lényeg: nem igazán használták. Eleve nem attól fognak lefogyni, tehát mondhatni shopstop-osan átt lettek verve, és szó szerint csak fogja a port és foglalja a helyet.

2023. nov. 27. 18:24
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Es a szobabicikli hogy jön ide?
2023. nov. 27. 18:44
 6/20 A kérdező kommentje:

3

Homogén masszaaaaa, ezt én szoktam mondogatni itt. :D

Amúgy természetesen én sem gondolom azt, hogy akár a férfiak, akár a nők ízlése telejsen egységes lenne. Mégis azt gondolom, hogy léteznek általánosságok.

2023. nov. 27. 18:44
 7/20 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon változó. Egyeseknek 70kg 160 centihez már kövér, másiknak 120kg az. És a kettő között elég tág az intervallum. Ugyanez férfiaknál is. Az oldalon olvastam olyat, aki szerint Jason Statham elhízottnak számít :D Szóval ne adj ezekre, mert a "kövér" mindenkinek mást jelent.
2023. nov. 27. 18:55
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

#6 Általános az átlagos. Van valamennyi cici, popsi, kis has is belefér. Nem altalanos a gebe, "elől deszka-hátul léc", meg a hurkásan túlsúlyos. De mindenki terszik valakinek, csak valaki többeknek, valaki kevesebbeknek.

De létezik gyönyörű arcú kövér nő is.

2023. nov. 27. 18:56
 9/20 anonim ***** válasza:
70%
Végtelenül unalmas ezen túráznotok.170/68 nő
2023. nov. 27. 19:04
 10/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem bomlanak jobban a kövérebb jó nők után mint a soványabb jó nők után. Jó nő van soványban és kövérben is. Ti ezt nem akarjátok elfogadni, szerintetek jó nő csak soványban létezik. Az a bizonyos kérdés erről tanúskodik! ;)
2023. nov. 27. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!