Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen okai lehetnek annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek annak, ha egy csúnya csóró férfinek szép csinos barátnője lesz, mi ennek a magyarázata?

Figyelt kérdés
2023. nov. 26. 21:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

"azt állítod, hogy metálénekes csaj nem lehet jó nő?"

Hat figyi. Megint abba a hibaba esel, amikor egy kivetelesen ritka esetet probalsz szokvanyosnak beallitani. Mar eleve az, hogy jo csaj es metalenekes. Aztan osszejott egy ronda, idosebb, csoro faszival.

"Egyébként progresszív metálról van szó, zongorázik és énekel bnne (szöveget nyílván ő írja), emellett földrajz tanár és őstermelő:D Meg mostmár anyuka is, ugye"

Ez olyan, mint a kb. 12 evvel ezelotti eset, amikor a ciganygyerek a vietnami balett-tancos, targoncavezeto apjaval bement az iskolaba tanart verni.

39F incel

2023. nov. 27. 04:44
 12/22 anonim ***** válasza:
63%
Ismerek ilyet. A csúnya csóró csávó nagyon vicces, nagyon kedves, hűséges, odavan a csajért, a csajnak pedig már elege lett a szépfiúkból amikorra megismerkedtek.
2023. nov. 27. 05:22
 13/22 anonim ***** válasza:
40%

"Mar eleve az, hogy jo csaj es metalenekes."

Nem olyan ritka az:

[link]

2023. nov. 27. 06:39
 14/22 anonim ***** válasza:
85%

11, nézd, előbb mutass már pár ismert metálzenekart akinek a női énekese nem jó csaj:D Mert eskü, ahányat ismerek, azok eléggé adják.

És a te ízlésedet nem ismerem, de én metálra serdültem.

Bár az említett csaj inkább a "zongorista művésznő" láttatóbb leírás, de igazából mindegy.

A kérdés meg olyanokra vonatkozott amikor jó nők összejönnek csúnya csóró férfiakkal. Én mondtam egyet ami a környezetemben van. Ne vesd már a szememre, hogy milyen ritka, ha legalább a kérdésre ávlaszolok:D

2023. nov. 27. 07:31
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Olyan okok, hogy vszinuleg ezek a nök lejjebb adtak a tokeletes herceg kereseset a feher lovon mert rajott hogy ezek a fele ferfiak mind felrekefelnek. ( mondjuk ez oda vissza ervenyes tulzottan atlagon feluli pasi vagy nö nem jo tartos komolyabb kapcsolatra) mert rengeteg lehetöseguk van felremenni.

A masik opcio pedig az, hogy tenyleg valami megfogja ot a csoro ronda pasiba amit o maga sem bir megmagyarazni. De azert valljuk be, hogy ezek a sztereotipiak eleg ritkak, az esetek tobbsegeben a csinos szep lanyok tobbsegeben olyan ferfiakkal allnak le akiknek van sajat egzisztenciajuk ( haz, auto) es meg ezek mellett jol is neznek ki. Foleg a mai vilagba ahol nagyon az anyagi javak mozgatnak sok mindent sajnos jol kinezö pasik sajat kecoval autoval valogathatnak a nok kozul, az alberletes otthon lakoknak meg orul ha jut

2023. nov. 27. 07:56
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Saját tapasztalat, én jártam 130 kg tömény zsírral, diák volt úgyhogy nem volt konkrétan pénze, de az anyja egyedül nevelte és ő csóró volt. Szakadt ruhákban járt meg ilyenek. Na hát én azért jártam vele, mert jókor volt jó helyen, kiszabadított egy toxikus kapcsolatból, amiből egyedül nem tudtam volna kijönni. Ja és nagyon jól hazudott. Ezt el is mondta később, hogy ő mindig úgy viselkedik, ahogy a beszélgetőpartner is, tehát nincs egy saját személyisége, átb.assza az embereket azért, hogy szeressék. Ennek meg én bedőltem naív 18 évesen.
2023. nov. 27. 08:17
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk már ezeket a sztereotípiákat. Volt egyetemen egy csávó, irodista féle, olyan csuf volt hogy egy gyerek lehet megijedne tőle, 25 éves opellal, de busszal jart. Volt felesége, es a szak legszebb lányait dugta.

Hogy mi volt a tittka? Gőzöm sincs. Kisugarzás, közvetlenség, cinkosság.

Persze lehet hivaralosan egyik se jart volna vele, ezt nem tudhatom.

Egy masik akit ismerek, az szélte hossza ugyanaz, szintén nős, és mindig van 1-2 csinos barátnője. De ő legalább pénzes (nem milliardos, de azert van). Meg jofej is, az tény.

2023. nov. 27. 08:40
 18/22 anonim ***** válasza:
Eleg felmenni a facera, es megnezni a regi osztalytarsakat. Mindenhol van feleseg, baratno, gyerek. Oedig mindenfelek voltak koztunk, igen rondak is.
2023. nov. 27. 09:35
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

"nézd, előbb mutass már pár ismert metálzenekart akinek a női énekese nem jó csaj:D Mert eskü, ahányat ismerek, azok eléggé adják"

Hat akik nalunk a suliban rocker/metalos csajok voltak, meterekrol buzlottek, es kopkodtek/turhaztak az utcan.

39F incel

2023. nov. 27. 09:49
 20/22 anonim ***** válasza:

Na, incelke... rofl... csak azért, mert a sulidban volt pár igénytelen metálso csaj, nem azt jelenti, hogy az a többség. Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy minden átlag alatti srác egy igénytelen hányadék azért, mert a sulimban volt belőlük 4-5 ilyen típus. Amúgy meg ha még esetleg kivételes is lenne - a kérdésre válaszolt a kérdező? Igen. Létezik igényes metálénekesnő? Persze, nem is egy, van is rá példa. Akkor meg?

Amúgy én azt látom, hogy a legtöbb olyan esetben, amikor nem gazdag, nem is kifejezetten jóképű férfiak szednek fel jobbnál jobb nőket, ott elsősorban a humor és a kellemesen határozott kisugárzás a titok nyitja, ill. bizonyos esetekben nagyon spéci közös érdeklődési kör vagy olyan közös életcélok, olyan közös jellemzők, amik ritkák és fontosak az adott embernek (pl. adott helyen ritka közös vallás, mindketten ki akarnak költözni Mexikóba stb.) ilyesmi. Érdeklődési kör - egyik nőismerősöm (ő mondjuk nem ilyen top10es csaj közízlés szerint, de jócskán ráver a férjére, ha a közízlés szerinti pontozgatást nézzük) vegyészkutató, és ő kijelentette, hogy ő nem hajlandó olyannal összejönni, aki nem érti azt, amit kutat, mert neki fontos az, hogy érdemben megossza a párjával a kutatásait. Na így a vegyészkutatók, akikkel összehozta az élet, jókora eséllyel indultak, akárhogy néztek ki, kb., neki ez annyira volt fontos az ismerkedésnél, hogy a pasi ne legyen igénytelen és ne taszítsa külsőre.

2023. nov. 27. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!