Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Mit gondoltok arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mit gondoltok arról ha egy nő kezdeményez?

Figyelt kérdés

Mint pasi kérdezem! Nekem ez egy kicsit elkeseredésnek érződik. Eleve ő írt rám először, amint meglát reggel facebookon már ír, de egész nap. Szeretek chatelgetni, de kicsit soknak érzem, mert még nem is találkoztunk, de már komoly kapcsolatban gondolkodik.

Mindig azt írjátok, hogy egy nőre több pasi jut, akkor ő is biztos tudna válogatni, én meg csak egy átlagos pasi vagyok, hónapok óta nem is volt sikerem a társkeresőkön.

2023. nov. 26. 21:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Örülnék neki, de a magamfajta mélynövésű pasiknál nem szoktak. :(
2023. nov. 26. 21:41
 2/14 A kérdező kommentje:
#1 Én is csak 170 centi vagyok
2023. nov. 26. 21:47
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Mekkora problémáid vannak!
2023. nov. 26. 22:15
 4/14 anonim ***** válasza:
71%

Most az a problémád hogy egy nő felfigyelt rád, ír és akar valamit tőled? Örülj neki, mert te úgysem léptél volna felé. Most ezért sír a szád mert valaki akar tőled valamit, máskor meg azért mert észre sem vesz téged senki. Ki érti ezt!!!!

Ne írj vissza neki, töltsd le és a te óriási problémád megoldva.

2023. nov. 27. 05:48
 5/14 A kérdező kommentje:
Mivan idejárnak az emberek a frusztráltságukat levezetni a kérdezőkön? Kérdésre nem tudod, vagy nem akarsz válaszolni, akkor miért nem maradsz inkább csendben?
2023. nov. 27. 06:03
 6/14 anonim ***** válasza:
45%
En sajat tapasztalatombol mondom hogy nalam speciel mikor egy nö kezdemenyezett foleg mar nyomulos szinten, abbol legtobbszor sosem volt hosszu tavu dolog. Max meg akarta magat dugatni aztan ennyi. Gondold el, hogyha nalad ezt csinalja, akkor siman massal is ezt teszi. Es legtobbszor ez be is igazolodott nalam is. Az meg hogy mit ir, az semmit se jelent. Altalaban hosszabb kapcsolatok a ferfi kezdemenyezeseböl alakulnak ki.
2023. nov. 27. 08:06
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
Neked nem az a bajod, hogy kezdeményezett és sokat ír. Szimplán csak nem tetszik neked. Ha tetszene, akkor nem zavarna, sőt, örülnél neki. Nem hiszem, hogy kétségbeesett lenne a nő, csak nagyon tetszel neki és nem érzi magát soknak. Én nő vagyok, nekem volt, hogy egész nap írogatott egy férfi, minden második mondata egy bók volt, már kb szerelmet is vallott. Ez sok volt nekem és offoltam. Rá pár hétre írt egy másik férfi, akibe kb egy chatelés után beleszerettem (most nyilván túlzok), és hát ja, mi is úgy viselkedtünk írásban, mint egy pár, egész nap chat, telefonálások, enni és aludni se bírtam, annyira izgatott voltam. Össze is jöttünk. Mert ő tényleg tetszett nekem.
2023. nov. 27. 08:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Azokbol sose lett kapcsolatom, ahol a no kezdemenyezett. Pedig megprobaltam, de nem.
2023. nov. 27. 09:43
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Megcáfolom. Nálam a párom kezdeményezett nő létére és kapcsolat lett belőle.

NEM ezen múlik és önámítás azt hinni, hogy de. Maximum mi férfiak kevésbé vagyunk hozzászokva. Ahogy az egyik válaszoló írta: akkor terhes csak a dolog, ha nem tetszik neked az illető. Ez van, van ilyen.

2023. nov. 27. 10:07
 10/14 A kérdező kommentje:
#7 Második nap, az-az tegnap reggel amint elérhető voltam, már írt, és kapásból lebaszással kezdte, hogy miért neki kell megint elsőnek írnia. Azt nem tudom mennyire tetszem neki, de a társkereső profilomban nem volt fotó, csak a motorom képe, de később persze megkapta a facebook elérhetőségem már láthattott. Találkoztam vele egy másik társkeresőn is, ahol van fotóm, és tuti, hogy ott balra húzott. Kb ő is úgy viselkedik mint neked az a pasi, folyton dicsérget, este már szivecskés sziával köszönt el, de közben érzem, hogy korlátok közé is szorítana, és igen, dilemmában vagyok vele, mert alkatra fotó alapján kicsit több a plusz kiló rajta, mint ami nekem még tetszik, de kép alaján nem ítélek.
2023. nov. 27. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!