Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak valóban könyebb a társkeresés?
10
Jaj ugyan, mitől lenne könnyebb a férfiaknak a társkeresés?
Én a falra mászom már az incelek hisztijétől, és szerintem a férfiaknak sem nehezebb az élet. Na de mitől lenne könnyebb?
11
Nem véletlen volt az a mondás, hogy a nő akkor házasodik amikor tud, és akkor szexel amikor akar, egy férfi akkor szexel, amikor akar, és akkor házasodik, amikor tud.
12
Ja, hát sok hülye mondás létezik... :D
12, csakhogy ez egy végtelenül primitív mondás. Mondjuk én egy más formáját ismerem, mert a pusza vessző kitétele a legtöbb magyarnak nem csillantja fel az értlemet a szemében:D
De épp elég ideig hallgattuk már, hogy mi férfiank folyamatosan szexelni akarunk és csak a körülmények határozzák meg, hogy mikor tudunk. Frászt akarunk mindig.
És igenis házasodni is akarunk. Még jót is tesz nekünk ugye:D (tekintve, hogy átlagosan 12 évvel tovább él a házas férfi, mint a nem házas).
ELég volt már a boomer mondásokból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!