Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Véleményetek szerint miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek szerint miért nehéz találni extra molett,150 kg+os nőt találni társnak?

Figyelt kérdés
Ahogy olvasom,nem csak én küzdök ezzel a problémával.Nincs önbizalmuk az ilyen nőknek? Nem hiszik el,hogy vannak olyan férfiak,akik vonzódnak hozzájuk?

2023. nov. 25. 19:50
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Butaságokat fröcsögsz.Itt éled ki magad,hogy ismeretlen embereket ítélj meg.

Volt ilyen partnerem,teljesen más volt a véleménye,mint neked.Ő ismert engem.....

Részemről a veled történő "eszmecserét" befejeztem.

2023. nov. 29. 12:52
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
29# valaki azt írta, hogy 60 év körül vagy, ez azért egy fiatalabb, 40 körüli nőnek kapásból kizáró ok, korodbeli extrém kövér nő meg nem nagyon van, mert meghalnak viszonylag fiatalon. Meg te hiába tartod magad jó pasinak, ha a nők nem így gondolják, és simán lehet az is, hogy hasonló kövér partnert akarnak.
2023. nov. 29. 12:55
 33/44 A kérdező kommentje:
Minden lehet.......
2023. nov. 29. 13:39
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz találni soha ilyen partnert ha nincsenek célirányosan erre partnerkeresők. Az, hogy jössz mész az utcán vagy akárhol és belebotlasz 120 kilós nőkbe akik elég fiatalok és jól néznek ki a te ízlésednek ...esély nulla.
2023. nov. 29. 18:16
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocsánat most látom 150+ ra vágynál, esély minusz 1 kábé.
2023. nov. 29. 18:17
 36/44 A kérdező kommentje:
Tényleg nem nagy az esély,de nem adom fel.Hátha lesz egy olyan extrém kövér nő,aki szeretetre,megértésre vágyik.
2023. nov. 29. 21:44
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyen szinten el van hizva, annak nem megertesre van szuksege, hanem segitsegre, mert bele fog halni. Az meg hogy fetishizalod az allapotat, gusztustalan.
2023. nov. 30. 08:46
 38/44 A kérdező kommentje:
Már megírtam,hogy volt közel 200 kg-os kedvesem.Mikor megismertem már ekkora volt.Kislány kora óta kövér,hormonzavaros volt.Nem fetisizáltam,hanem amiben tudtam segítettem.Elsősorban lelkileg.Az életben sok cikizést,bántást kapott,tőlem szeretetet.A súlya ellenére teljesen önellátó volt,dolgozott,takarított, főzött stb.
2023. nov. 30. 09:18
 39/44 anonim ***** válasza:
79%
Persze, csak meg sem próbáltál segíteni neki, hogy lefogyjon, mert neked a hájára állt fel a farkad.
2023. nov. 30. 15:47
 40/44 A kérdező kommentje:
Köszi a jóindulatú megjegyzést.Hormonzavaros volt,nem tudott lefogyni,a gyógyszerektől minden baja volt.Nem azért volt kövér,mert sokat evett.
2023. nov. 30. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!