Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Véleményetek szerint miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek szerint miért nehéz találni extra molett,150 kg+os nőt találni társnak?

Figyelt kérdés
Ahogy olvasom,nem csak én küzdök ezzel a problémával.Nincs önbizalmuk az ilyen nőknek? Nem hiszik el,hogy vannak olyan férfiak,akik vonzódnak hozzájuk?

2023. nov. 25. 19:50
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Mert a 150 kiló az nehéz.
2023. nov. 26. 12:43
 22/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,kivéve azokat,akik csak a sértegetés szándékával pazarolták rá az időt.Azt én is tudom,hogy "furcsa" az ízlésem,de nem vagyok beteg, se fétises.Egyszerűen szépnek látom a hatalmas idomokkal rendelkező nőket.Csak az ilyen testalkatú nők tetszenek,vonzanak,ezért írtam ki a kérdést.
2023. nov. 27. 10:09
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Párhavonta megjelenik itt egy ilyen kérdés - ajánlom, hogy keress rá a molett meg extrém kövér szavakra, biztos lesz pár ilyen kérdés, ahol már megválaszolták.

De a kérdésre válaszolva:

- kevés ilyen van, mert alapvetően ritkaság, Mo-n meg nincs olyan nagyon sok ember, és az még ritkább, hogy pont a te környékeden legyen

- élőben nehezebb velük ismerkedni, mert csúnyán hangzik ugyan, de az ilyen extrém kövér nők többsége nem egészséges, alig tud menni, ezért kb. odáig sétál el meg vissza, ami a munkavégzéshez meg a túléléshez szükséges, ritkán fogsz rátalálni egy szórakozóhelyen vagy kirándulóhelyen

az, hogy nincs önbizalmuk, és csak azért, hát lehet ok, de nem a legfőbb.

2023. nov. 27. 14:22
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan dagadt párt tud találni. Csak sajnos szex közben majd leszakad az ágy.
2023. nov. 29. 09:49
 25/44 A kérdező kommentje:
Nem vetném el az előző felvetést,de csak a hölgy örömére.Azért jobban örülnék csak nőnek.Az ágyra valóban ügyelni kell.Volt ilyen balesetem a nálam 110 kg-mal nehezebb kedvesemmel.Én 85 kg vagyok......
2023. nov. 29. 11:09
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

25

De ha van csajod, miért keresel mást?

2023. nov. 29. 11:11
 27/44 A kérdező kommentje:
Sajnos csak volt.Szeretnék találni,de nehéz az ízlésemnek megfelelőt.
2023. nov. 29. 11:15
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
27# az meg sem fordul a fejedben, hogy ha van ilyen csaj, akkor mondjuk te nem tetszel neki? Csak azért, mert valaki ennyire kövér, még lehet saját ízlése, és nem fog összeállni bárkivel.
2023. nov. 29. 11:32
 29/44 A kérdező kommentje:
Előfordulhat,hogy nem tetszem neki.De a tényszerűség kedvéért:normál alkatú/183 cm, kb. 85 kg/,átlagos vagy talán annál jobban kinéző,intelligens férfi vagyok.Jó lenne legalább randiig eljutni,ott úgyis kiderül,van-e kémia.
2023. nov. 29. 12:26
 30/44 anonim ***** válasza:
87%

Takarodj már a beteges hájfétiseddel máshova. Vagy inkább halál fétis ez már... És de, egy beteges fétises perverz ragadozó állat vagy. Nálad biztos csak jobbat érdemel bárki, bár ez nem túl magas szint még így sem...

És mielőtt jönne az újabb tagadás: egy kiszolgáltatott demográfiai csoportot célba venni, és fetisizálni igenis ragadozó viselkedés. Márpedig a 150+-os emberek kiszolgáltatottak. Korlátozott a mobilitásuk, valószínűleg súlyos lelki problémákkal, és/vagy betegséggel küzdenek. Undorító, amit művelsz. Mindenki megérdemli, hogy valóban önmagáért szeressék, ne csak egy fétis tárgynak használják. Kivéve az ilyen beteg agyú emberek, mint te. Az ilyenekben nincs mit szeretni valójában.

2023. nov. 29. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!