Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek kb. a férfiak hány százaléka láthatatlan?
28, én egy Egerhez közeli faluban élek, meg tudom erősíteni, amit írtál; csak akkor látok normálisan kinéző férfit, ha a városban járok, de annyira sokat ott sem. Egyébként ugyanezek a karakterek, akiket említesz. Kiábrándító.
Próbálnék ismerkedni, lehetőleg helyben, de csak ezek jönnek. A kivételek mind foglaltak. Itt, a gyk-n meg értetlenkednek, hogy hogy lehet annyi nő, aki belemegy a szeretősdibe. A büdös ribik... Nem, csak elkeseredettek sokan, mert egyedülállóból ez a választék. Ezt egy budapesti vagy nagyvárosi nő sosem fogja átérezni. Aki nem elég gyors, és nem tud "lestoppolni" fiatalon, 20-as évei elején egyet a kevés jó közül, annak maradnak ezek, a szeretősdi vagy az örök magány - jobbnál jobb lehetőségek 😏
31. A bp-i nőknek meg már az nem jó aki neked jó lenne! Nagyvárosban az egekben vannak az igények. Itt már az megy hogy az olaszok, osztrákok, spanyolok, németek... A magyar az hulladék. Egyébként meg is tehetik a nők, bár tartósra nem igazán kellenek az elitnek sem.
A két nem egymás rovására cselekszik, szerintem ez a baj.
A #7-est miért kellett lepontozni? 🤔 🤷♀️
Öcsém, teljesen igazad van! 🙏
39. és mindenki.
Ezt írtad 39. : "...abnormális, beteg, undorító állat az, aki egy 20 év alattit szexuálisan vonzónak bír látni? Jó hogy nem már újszülöttekre, kutyákra, földigilisztákra recskázol. Hányinger."
Szégyenlem, de nézem.: https://www.youtube.com/watch?v=IMkVRCBaISo
Rossz ember vagyok e miatt? :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!