Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktassam hozzá magamat egy olyan emberhez, akihez nem vonzódom?

Figyelt kérdés
Nincs más, nem várhatok már egy életen át. Ő vonzódik hozzám, én nagyon nem.
2023. nov. 23. 17:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%
Mert kedves, rendes, figyelmes, helyes, "tökéletes", tudja az eszével, hogy vele kellene lennie, őt kellene szeretnie, jó ember, mindenben megfelel neki kedveli is, viccesnek tartja CSAK.. szexuálisan nem tud vonzódni hozzá.
2023. nov. 23. 18:53
 12/23 anonim ***** válasza:
30%
11. Almaidban!
2023. nov. 23. 19:12
 13/23 anonim ***** válasza:
79%

Felejtsd el az ilyet. Vsn egy ilyen baratom. Inkabb egyedul maradnek,minth vele kezdjek.

Ne kezdj llyannal,amitol undorodsz.

2023. nov. 23. 19:15
 14/23 anonim ***** válasza:
49%
13. Jo baratod lehet.. az haver inkabb.
2023. nov. 23. 19:18
 15/23 A kérdező kommentje:

A személyisége az bejön? Nem. A külsejével mi a problémád? Nagypapásan öltözik huszonéves létére, a feje béna, tipikus nagymama kedvence beütéssel.

Szerintem inkább legyél egyedül még 1-2 évet. És utána? Az egész életemet egyedül töltöttem.

2023. nov. 23. 19:21
 16/23 anonim ***** válasza:
80%
Hát te tudod kérdező, de szerintem így (sokkal) boldogtalanabb leszel mint egyedül. Legalább a személyisége bejönne...
2023. nov. 23. 19:25
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha emberileg sem vonzódsz hozzá és férfiként sem vonz nincs itt semmi kérdés... Gondolom te is huszonéves vagy. Vagy miért hiszed hogy nem találnál magad mellé olyan párt akihez minden téren vonzódsz?
2023. nov. 23. 19:41
 18/23 anonim ***** válasza:
86%
Inkább egy jó terapeutához szoktasd magad mert ez a gondolkodás minden csak nem normális.
2023. nov. 23. 19:45
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy nem fogod tudni. #11 tökéletesen leírta az én eseteim, akik ugyan "jobbak", mint amilyennek te leírod ezt a delikvenst, de még így sem megy... Pedig nekem pláne nincs hová várnom vagy válogatnom tovább, 30-as éveimben járok. Mégsem vagyok képes magamra erőltetni azt, akivel nincs vonzalom. Nem tudom, akinek megy, hogy megy ez, de szerintem ők csak ritka kivételek.
2023. nov. 23. 20:15
 20/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem ezt az önmagunk megerőszakolása dolgot

Most ha semmilyen vonzalom nincs, akkor csak az egyik fele hogy magadat fogod gyűlölni hogy ilyenbe belementél. A másik fele amit nem is értek hogy a szex hogyan működik ilyenkor?

A férfinél erekció, a nőnél nedvesedés nincs, ezeket persze lehet pótolni, na de ebből áll a szexuális élet? Drágám hozom a sikosítót te meg hozd a viagrádat szexelünk?! Viccnek is rossz

2023. nov. 23. 20:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!