Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam hozzá magamat egy olyan emberhez, akihez nem vonzódom?
Figyelt kérdés
Nincs más, nem várhatok már egy életen át. Ő vonzódik hozzám, én nagyon nem.2023. nov. 23. 17:26
2/23 anonim válasza:
Én egy évet bírtam és megutáltam, hogy magamra kényszerítettem őt, pedig amúgy egy rendes srác volt, de már azt is gyűlöltem, mikor levegőt vett. Borzalmas volt, igazából magamat utáltam, hogy rávettem magam, minden alkalommal "megerőszakoltam" magam mikor vele voltam. Nem tudod. Akkor sem, ha többet iszol.
3/23 anonim válasza:
A személyisége az bejön? A külsejével mi a problémád?
4/23 anonim válasza:
Én olyannal próbáltam együtt maradni akiből annyira kiábrándultam hogy taszított a gondolat is hogy hozzám ér és büdösnek is éreztem :D (pedig jártam vele 2 évet azalatt nem volt büdös ennyire). Nem bírtam vele lenni. Próbálkoztam de nem sikerült. Az utolsó két hétben számoltam vissza az órákat mikor indulhatok már haza. Szerintem inkább legyél egyedül még 1-2 évet.
5/23 anonim válasza:
Szóval ronda, vagy dagi, vagy nyeszlett fogpálcika...
Ha nő vagy akkor becsukod a szemed.
Ha férfi akkor beveszel viagrát.
7/23 anonim válasza:
Ne erőltesd, egyikőtök sem lesz boldog.
8/23 anonim válasza:
Jaja, én is büdösnek éreztem, furcsa kellemetlen szaga volt. Nem normális olyannal lenni, akihez nem vonzódsz, meghasad a lelked és még a végén kinyírod.
9/23 anonim válasza:
Én nem tenném a helyedben. Főleg, ha már a gyomrodban érzed az undort. Szerintem ez biológia, nem vonzzátok kölcsönösen mindketten egymást. Nem passzolnak a feromonjaitok, a genetikátok.
10/23 anonim válasza:
Ennek semmi értelme, magadat kínzod, neki hazudsz, és végeredmenyben őt is kinzod. Miert kell ennyire mindenáron vakaki? Én erre biztosan képtelen lennék, ennyire nem rossz egyedül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!