Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szépség privilégiumait miért nem akarják lebontani az incelek?
Pl itt van ez, ha kicsit dagibb egy nő, már nem segítenek neki.
Az még nem jutott eszetekbe, hogy ha mindenkivel kedvesek lennétek, akkor nem lennének előnyben a szép nők?
Helyette csicskúltok, és alsóbbrendűnek pozícionáljátok magatokat, csak mert egy lány szép.

3. 4. Én ezer példát láttam már erre.
Jobb jegy mert sir egy lány. Vagy a szépet erőre engedik a palik, mert be akarnak vágódni, a ducibbat meg lenézik….. hosszan lehet sorolni, csak a példamániásoknak tetem be.

1es ez amúgy tényleg vicces, vannak pl YouTubeon ilyen redpill "műsorok" pl Fresh&Fit és ott általában annyi a műsor hogy behívnak OnlyFansen lányokat, provokatív kérdéseket tesznek fel nekik, a lányok provokativan válaszolnak a kommentben meg özönlenek a faxik orjongeni hogy mocskos kva nők stb.
Csakhogy elég sok ilyen OnlyFansen lány mutatta utána hogy egy egy ilyen szereplést követő nap hirtelen kiugró számokat produkált az Onlyfans új feliratkozok.:D Vajon kik lehettek?

"Legjobb példa az Onlyfans: hörögnek, hogy a mocsok cédák mennyit keresnek ezzel, de könyörgöm, mégis kik fizetnek érte.."
A sok retek simp, nem a blackpill-tudatu incelek.
39F incel

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!