Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéken lakva nektek is totál le vannak halva a randiappok?
Kezdem azzal, hogy férfi vagyok, mert mikor kérdeztem pár nő ismerősömet, ők azt mondták, hogy nekik rengeteg a match, pasijelölt a tinderen.
Ez viszont hivatalos 2023-as infó:
Felhasználóinak 78,1 százaléka férfi, 21,9 százalékuk pedig nő
Szegeden élek, de alig akad nő már tinderen vagy évek óta ugyanazokat az arcokat dobja ki pár kivétellel. Ők sem tudom, hogy még aktív profilok-e vagy 100 éve letörölték.
Ti is ezt tapasztaljátok férfitársaim?
Budapesten éltem pár évet, ott tényleg elég sok volt a nő, de a többség ott meg egy kiállhatatlan személyiség volt, szóval ott kevesebb jutott el randiig mint Szegeden a sok match ellenére.
Tényleg lehalt ennyire 2023-ra az online ismerkedés férfi szempontból?
Nőkènt is ugyanez a helyzet. 25km-es körzetben van vagy 100 találat ami korban megfelel. Ennek nagy rèsze valami ismerősöm, munkatársam. Sokat látásból ismerem, tudom hogy van vagy 3 gyerekük ès házasok (nem úgy,mint a profilukon). A maradèk ismeretlen vagy bűn ronda, vagy ellenszenves valami miatt (fideszes, kocsi/foci mániás, nyelvezik a kèpèn a kutyájával stb).
A legtöbb profil több hónapja nem is volt aktív.
1 nap alatt törlöm is mindig a profilomat. Nem hiányzik a munkahelyemen a sok vigyorgó fej..
Nőként kb. ugyanazt tapasztalom, mint a 3-as, kiegészítve még azzal, amit a 4-es írt, hogy bp-iek részéről lenne nyitottság, sokan is vannak, sokfélék, ég és föld a különbség, csak számomra nem opció a 100 km.
Vidéken ez a típusú ismerkedés is halott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!