Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Super vékony nőknek van ismerkedési gondja?

Figyelt kérdés
2023. nov. 20. 20:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem minden típusnak lehetnek gondjai és feltétlenül a külsőből adódóan.

#4 Esetleg edzés, hogy izmosodj egy kicsit? Akkor nem lennél ennyire vékony. A popsi kifejezetten formálható része az emberi testnek. A melleid mérete meg kevesebb férfit foglalkoztat, mint hinnéd. Az arcodra nem tudok mit mondani, mert azt látni kéne.

2023. nov. 21. 08:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Ismerkedési gondjai szerintem nem nagyon vannak. Én duci nő vagyok, nekem voltak bőven. Van párom igen, így is lehet, van akinek ez jön be. De engem soha az életben nem szólítottak le az utcán. Neten ismerkedtem főleg. Amikor élőben, akkor is én erőltettem rá magam a srácra, fél évig hajtottam rá mire hajlandó volt összejönni velem. De a vékony ismerőseimnek nem is kell Tinder meg semmi, csak léteznek és napi 2 új csávó ismerősük ír nekik, inenntől kezdve az ő döntésük, hogy kivel kezdenek. Utcán meg buliban meg mindenhol leszólítják őket. Az első nemet sem értik meg sokan, küzdenek, mert vékony. Hiába lapos vagy csúnya vagy rossz a személyisége, még így is 100x annyi közeledést kap, mint én valaha.
2023. nov. 21. 11:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok, amit írsz a saját helyzetedről duciként, 12-es, én ugyanazt tapasztaltam. Már 30 fölött járok, élőben soha senki nem foglalkozott velem, nekem kellett nyomulnom (eredménytelenül), és jelenleg is neten vergődök, szintén eredménytelenül. Igenis rengeteget számít az arc szépsége, hogy van-e mell vagy épp egy érdekes, magával ragadó személyiség. Önmagában egy soványság semmire nem elég, max. bántanak érte, ahogy titeket, ducikat a pluszkilóitokért.
2023. nov. 21. 13:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Szuper vékony > azaz csontkollekció. Nem, nem szoktunk kelleni a férfiaknak, hanem inkább szánakozó pillantásokat kapunk, valamint az egyél már valamit, kérlek, mert mindjárt összeesel - és társait.

Más az egészségesen vékony alkat, ami sportos, meg más a kórosan vékony, ahol látszik, mekkora probléma van az illetővel.

2023. nov. 22. 11:04
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 Azért nem mindegy, hogy úgy vagy nagyon vékony, hogy az genetika, vagy mentális problémák eredménye.
2023. nov. 22. 11:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Aki a közízléstől jobban eltér, az többnyire hátránnyal indul.
2023. nov. 22. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!