Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanannyi szingli férfi van ahány szingli nő mivel a nemek aránya körülbelül egyforma?
"Amúgy meg, ha 100-ból 80 nő szexel, akkor rettenetesen hihetetlen módon 80 férfi is...🤦🏻♀️"
Az èn agyamat is kisütöd a butaságoddal!
Mifèle álomvilágban élsz ahol egyenlően el van osztva hogy ki szexel és ki nem?
Inkább te miféle álomvilágban élsz, hogy komolyan azt képzeled az a 80 nő ugyanazt a 10 férfit "adogatja körbe" maga között..?? Na meg hogy 100-ból 80 nő biztos tetszeni is fog annak az állítólagos 10 pasinak.
Nem uniformizált ám egyik nem ízlése sem, jónapot.
A kérdés pedig továbbra sem arról szólt, hogy ugyannyi férfi szexel-e, mint nő, hanem hogy ugyanannyi-e az egyedülálló férfi, mint nő. Nagyon nem ugyanaz a kettő. Szexre lehet a nők könnyebben találnak pasit, de komoly, tartós párkapcsolatra egyik nemnek sem egyszerű.
*Nem uniformizált ám egyik nem ízlése sem, jónapot"
Fel kéne ébredni jónapot!
"komolyan azt képzeled az a 80 nő ugyanazt a 10 férfit "adogatja körbe" maga között..??"
Nem képzelek én semmit, helyette jól tudom hogy így van. Elhiszem hogy nem tetszik, nekem sem.
Ezek nem incel teóriák, ezek tények. A nők szexre ugyanazt a 10-20%-ot adogatják körbe, a többinek nem jut semmi
Tudom ez nem párkapcsolatról szól, nem is állítom, hanem pusztán szexről. A chadek ugyanis nem olyan hülyék sokszor hogy megállapodjanak egynél amikor annyi nőt dughatnak amennyit akarnak. A többieknek legfeljebb kapcsolatban jut szex. Tudom az is valami. De itt most a lényegi kérdés az hogy te nem tudod felfogni hogy szexre kizárólag egy szűk réteg jogosult a nőknél párkapcsolaton kívűl, a többieknek nincsenek lehetőségeik.
Míg a nőknél a rondábbaknak is lehetőségük van puszta szexre, nálánál sokkal vonzóbb férfival is
Ezek tények
Ha a kérdésre akarunk válaszolni akkor ugye a válasz nem
Mivel nem ugyanannyi férfi és nő van. Ha az egész társadalmat nézzük akkor ugye nőtöbblet van, és több a szingli nő. De azok jórészt öregasszonyok, teljesen irreleváns hogy ők szinglik.
Ha az 50 alattiakat nézzük akkor más a helyzet, ott ugye férfitöbblet van, korban pedig a férfiak jellemzően lefele valasztanak. Ráadásul vannak férfiak akik egyszerre több nőt tartanak, akár nyíltan akár titkoltan. Ezek miatt jóval több a szingli férfi mint a szingli nő.
Ez pedig statisztikai tény, ahány statisztika készült erről mind ezt támasztotta alá
12.
"Szexre lehet a nők könnyebben találnak pasit, de komoly, tartós párkapcsolatra egyik nemnek sem egyszerű."
Itt vallottad be te szerencsétlen, hogy mégis csak szexre kellenek egymásnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!