Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden szingli férfi besorolható ebbe a 3 kategóriába: incel, MGTOW vagy (mega/giga) chad?
Az incel az olyan egyedülálló férfi aki szeretne párkapcsolatot nővel, de nem tud megfelelni a nők magas elvárásának. Ezért sokszor frusztrált, néha utálja a nőket a magas elvárásaik miatt, elkeseredettül próbál megfelelni azoknak.
Az MGTOW (Man going their own way) nem vágyik feltétlenül párkapcsolatra vagy hódításra, nem akar megfelelni a modern kori női elvárásoknak, nem akarja az életét alárendelni azoknak. Jól elvan nő nélkül is, és a saját útját járja, a saját értékrendje szerint él. Persze ha véletlenül beesik egy jó nő akkor nem rugdossa ki az ágyából, de nem úgy alakítja az életét hogy a nőknek megfeleljen.
A chad (legyen az akár mega akár giga) olyan férfi aki már eleve a kinézete, kisugárzása alapján benne van a felső 10%-ba akiket a nők keresnek. Ők azok olyanok mint Barney az Így jártam anyátokból, skalpokat gyűjtenek, csak lefekszenek a nőkkel de aztán nem keresik őket, klasszikusan poligám életet élnek, kihasználva a fizikai vonzerejüket amire a nők jól reagálnak.
A kérdés: Minden egyes szingli férfi besorolható a 3 körül valamelyik kategóriába?
Nevezd ahogy akarod a kategóriákat, de alapvetően ezek vannak:
- Szeretne kapcsolatot, de nem jön össze neki. Az ok mindegy is.
- Szeretne kapcsolatot, tud is kezdeményezni és sikerei is vannak, csak éppen nem találja az igazit. Az ok itt is mindegy.
- Szeretne kapcsolatot, viszont nem mindenáron és úgy látja, hogy amilyen kapcsolatra lehetőségei lennének, abból inkább nem kér
- Nem akar komoly kapcsolatot, mert mindig talál valakit, akivel aktuálisan jól érzi magát
- Nem akar semmilyen kapcsolatot.
9, nem véletlenül írtam autistát. Az Aspergeresek egyik jellemző sajátossága, hogy szeretnek MINDENT felcimkézni, dobozokba tenni, mert egyszerűbb úgy kezelniük, tudják mit várnak tőle stb. Hallgattam már Aspergerest aki hosszan fejtegette, hogy ez vagy az a zene vagy könyv épp melyi műfajba tartozik. Persze egy-egy eleme mindig kilógott, ezért annak a résznek kellett keresni egy másik műfajt:D Jó fárasztó:D
És a tény, hogy minden párkapcsolati visoznyulásra, de még a párkapcsolati helyzet + sportra is talál valaki egy dobozt és gyorsan felcimkézni... az eléggé autista jellegre vall.
Átlag ember nem iparkodik ennyire, hogy minden létező embert felcimkézzen pont azért, mert tudja, hgoy ha nem is lehetetlen, de értelmetlen.
És persze, mindenki incel, még akkor is, ha hosszú évek óta van kapcsolata, és ha véget érne a kapcsolata és pár hónapon belül új kapcsolata van... ő akkor is incel..
Mert te azt mondtad:D Ők meg nem tudják, hogy azok:D
Egre szánalmasabb vagy...
incel: volt már több csajom, talán lenne is még, ha nagyon erőlködnék, szóval az incelek jó része szerint nem vagyok incel
MGTOW: belenéztem ebbe a szubkultúrába, mert szimpi a gondolat, de nem sigma male-ekkel van tele, hanem elkeseredett incelekkel, akik próbálják lefoglalni magukat valamivel és hisztérikusan egész nap túráztatják magukat azon, hogy nekik mennyire nem kell nő. Kösz nem.
chad: na hát tuti nem, nem vagyok vonzó női szemmel.
Szóval nem, nem sorolható be mindenki ebbe a 3-ba.
Én BGM-71 TOW vagyok, mert nagy a farkam és nagyot durran.
"Minden szingli férfi besorolható ebbe a 3 kategóriába:"
Nem.
Én nő létemre azt tapasztalom, hogy a férfiak kb. 80 %-a nem sorolható ezekbe a "dobozokba".
Szerencsére.
Mivel a kérdés csak a szingli férfiakra vonatkozott, így megállja a helyét, nagyjából igen.
A simpeket kihagytad ugye a lehetőségek közül. De mivel nem attól lesz valaki bármelyik kategória tagja hogy oda önmagát besorolja, ezért igazából teljesen rendben van. A simpek is incelek, csak más felfogással és más úton.
A kérdés lényegi része az hogy senki nem maga dönti el melyik kategóriába esik, hanem ez az adott személy életéből pontosan megállapítható. Például hiába nem azonosul valaki a mgtow-al ha úgy éli életét akkor nyilvanvaló hogy ő az. A chadek sincsenek tisztában vele sokszor hogy ők egy szerencsés kiváltságos kategória
Az incelek nagyon nagy része is öntudatlan, és ha tisztába is kerül vele mi az, akkor is megtagadja azt, mert szégyellené. De attól még ugyanolyan incel mint az aki felvállalja
18, és mi a helyzet azon chadekkel, akik komoly kapcsolatot akarnak és épp két kapcsolat között vannak?
Vagy ők ilyenkor abba a mgbto vagy mi a tökömbe tartoznak, mert "hát majd elém sodorja a szél" és mivel chad, ez meg is történik?
Igazából szerintem túl van tolva ez a 3 kategória. Kettő is elég lenne:
1. Akinek van esélye, hogy legyen nője
és
2. Akinek nincs esélye
Merthogy a simp nem feltétlen incel, lehet talál olyan nőt akinek bejön a nyalizás és akkor máris nem szingli.
Az incel sem feltétlen marad örökké incel, lehet csak épp rottyon van, de aztán szerencséje van, vagy összeszedi magát stb..
A chad sem feltétlen hajt mindig alkalmi kapcsolatokat, vannak kimondottan jó pasik akik erre nem vágynak és inkább meg akarnak állapodni.
És van az aki esélytelen. Oké, ez by definition nem jöhet a chad kategóriából, csak az incelből, meg azon mgbto-miaszöszből akik nem hajlandóak elegendő energiát beletenni, vagy ha elé sodorja a szél, akkor készségek hiányában nem tud élni vele..
De a lényeg az, hogy a szingli szingli marad-e vagy csak ideiglenesen az.
És aki csak ideiglenesen az, azt szerintem kár incel jelzővel illetni, mert MINDNEKI szokott rövidebb vagy hosszabb ideig szingli lenni.
Rengetet mutáns kategória van: chadcel, insimp, simpcel, gymcel és a sort még lehetne folytatni...
Az alap kategóriák azonban ezek:
Giga-Chad
Mega-Chad
Chad
Chadlite
Normie
Simp
Incel
Gymcel
De hosszú a lista mondom, lehetne még rengeteget írni erről.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!