Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elképzelhető hogy a kolléganőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető hogy a kolléganőm csak tesztel, hogy többet érzek e iránta?

Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm, akivel jóba lettünk, nagyon sokat nevetünk nagyon sokat beszélgetünk, volt hogy fent voltam már nála filmezni, volt hogy ő is volt fent nálam. És igen mintha közelebb kerültünk volna egymáshoz. Viszont nyilván nem kezdeményezek nála mert kolléga és egész más típusú pasik jönnek be neki, a sportos helyes vonzó férfiak. Én meg szemüveges apa testi pocakos nem túl helyes pasi vagyok. Nem hiszem hogy akar tőlem valamit, csak mostanában elég kétértelmű dolgokat utalásokat mond és tessz, de elég vonzó nő, így már kicsit összezavarodtam... barátok szerintem inkább csak tesztel hogy mit érzek iránta, mennyire jellemző ez a nőkre?
2023. nov. 18. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hiszem hogy akar tőlem valamit, csak mostanában elég kétértelmű dolgokat utalásokat mond és tessz..."

Mint pl.? Légy konkrét.

2023. nov. 18. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ebben a tesztelésben nem hiszek. Kérdezz rá, lehet mégis tetszel neki.
2023. nov. 18. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy közelebb engedett magához, filmnézés stb. Belső tulajdonságokra éhezik. Kérdezz rá!
2023. nov. 18. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt hittem, hogy játszik velem a kollégám, nekem nagyon bejött. Aztán egy ponton a kétértelmű megjegyzések egyértelművé váltak, kiderült, hogy a kezdetektől fogva kölcsönös a vonzalom. Nálunj viszont ő a férfi, így egy kicsit más a helyzet. Én vevő voltam ezekre a poénjaira, de ugyanúgy csak kétértelmű dolgokkal reagáltam, szerintem legalább ebben legyél partner, ha bejön neked, utána lehet egyre egyértelműbb célzásokat tenni. Én amúgy nem filmeznék kettesben olyannal, aki nem jön be, pláne nem többször. Ha egyszer véletlenül úgy alakult, hogy kettesben maradtunk, utána már kerülném ezeket a helyzeteket. Azzal egyetértek, hogy konkrétumok segítenének, de szerintem ne abból indulj ki, hogy te mit gondolsz magadról, én is rossz formábam voltam, amikor megtetszettem srácnak. A belső nálam például kifejezetten tud segíteni a vonzalom kialakulásában.
2023. nov. 18. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:
61%

Hát mondd meg neki hogy nagyon bejön!

-Úgy hallottam hogy a sportos pasik jönnek be neked, úgyhogy mostantól életmódot váltok és ha kockás vagyok mint a matekfüzet elhívlak randizni :)

Lehet hogy még előtte, mert nem adhatok előnyt a több száz másik pasinak!

2023. nov. 18. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:

#5!

Ha most pocakos a kérdező, a nő így ismerte meg akkor nehogy már most kezdjen el változtatni magán! Lehet azt mondja hogy a kocka has jön be, közben meg az amilyen éppen a kérdező. Ne változtass magadon, ne az miatt változtass magadon mert egy nőnek éppen a vékony, kigyúrt vagy éppen az izmos pasik jönnek be.

2023. nov. 19. 09:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle,hogy lenne -e kedve egy randihoz? Legyél férfi✨️
2023. nov. 19. 20:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!