Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nettó 290 ezer Ft havi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nettó 290 ezer Ft havi fizetés cikinek számít?

Figyelt kérdés
Összejönnétek akincsak ennyit keres?
2023. nov. 15. 12:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

Egyáltalán nem tartom cikinek, sőt, sosem érdekelt, hogy az exeim mivel foglalkoztak, csak legyenek becsületesek.

Az viszont elgondolkodtató, hogy amikor én írtam ide, hogy kaptam egy állásajánlatot és csak heti két napot kell majd ingáznom, mert három nap HO van, ezért pedig nettó 380 ezret kapok, akkor szinte kivétel nélkül azt írták a válaszolók, hogy ennyiért a seggüket sem emelnék meg. Akkor most hogy is van ez?

2023. nov. 15. 15:42
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Összejönnék, engem nem zavarna. Egy csomó hivatást sajnos csak ennyire "becsülnek" meg. Egyébként én is ekörül keresek.
2023. nov. 15. 16:17
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Alapból keresek nettó 320 körül, pár túlórával 360 felett is

És a mamahotelben élve azon gondolkodtam sokat, hogy egy önálló albérletet és háztartást fenntartva, hogy ne haljak éhen!?

Tehát így jó és szép az élet ahogy most vagyok, viszont akárhogy számolom, egy önálló albérletben hosszútávon nem más várna mint az éhhalál. Hiszen ezekböl a magyar áltag fizukból nem lehet megélni. Matematikai képtelenség. Csak a kaja többszázezer forint! Csak az albérlet fenntartása elviszi a fizetésem jórészét! És akkor nem költöttem semmire

2023. nov. 15. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:
27%
Igen
2023. nov. 16. 00:22
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Mármint igen ciki
2023. nov. 16. 00:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!