Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról amikor egy pasi csak azért iratkozik be valahova, hogy csajozzon?
Bizonyos keretek között normális; teljesen érthető ha valaki ismerkedni/barátkozni akar, és ez motiválja abban hogy belekezdjen új dolgokba.
Ez csak akkor gáz, ha az illető erőszakos, vagy MINDENKIRE "rápróbálkozik", vagy épp az egész életét meghatározó dolgokról dönt a csajozás alapján (pl azt olvassa a neten hogy az informatikusokat nem szeretik a nők, és annak ellenére hogy ő ezzel szeretne foglalkozni, inkább más szakmát választ)
Ha bele gondolsz a tinder ugyan ez..
És mennyivel jobb, szemtől szemben. Sokkal sokkal értékesebb egy ilyen férfi, mint aki a reggeli kakantás közben jobbra húz a tinderen..
Szanalmas.
Nekem is javasoltak kora huszoneves koromban, hogy iratkozzak be salsa tancra. Pofanrohogtem az illetot.
39F incel
Alapvetően az ilyen motiváció messziről kiszagolható. Az ilyen egyén ha megjelenik pl a tánciskolában, akkor kb mindenki azonnal levágja miért vna itt.
Csinál egy olyan odlgot, amit amúgy nem akar. Ez kinek jó? Neki tuti nem.
Tegyük fle, hgoy sikere van és összejön egy salsás csajjal. És akkor... el fog járni a csajjal salsázni? Merthogy a csaj azért volt ott, hogy megtanulja és űzze a táncot, és milyen jó, van egy pasija aki szintúgy tud salsázni, mehetnek együtt.... nem?
Hát nem. Szóval már úgy kb kamuval indít, hogy még össze se jöttek:D
Válasszon olyan dolgot ami érdekli is.
Másrészt meg ismerkedjen nyugodtan, de ne nyomuljon. Úgy vettem észre sok férfi képtelen úgy elkezdeni kommunikációt egy nővel, hogy ne legyen egyértelmű, hogy ő most akar valamit. Ez baromira nem produktív. A nők szeretik, ha emberszámba vannak véve és nem csak a p*nát látjk bennük. Ha valóban érdeklődsz és megismerni akarsz, akkor ne a bevágódás legyen a cél, hanem a megismerés. Messziről látszik a két attitűd közti különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!