Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert hiszem hogy nem lesz jobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hiszem hogy nem lesz jobb?

Figyelt kérdés
Miert erzem azt hogy o volt a legjobb amikor egyertelmuen soha nem is szeretett? 21 evesen jottem ossze az elso baratommal, 1 evet voltunk egyutt, 5 honapja szakitott velem egy masik lany miatt... Amig egyutt voltunk mindent megadott nekem es igazan ertekesnek es szeretve ereztem magam mellette. A fiu egyebkent elegge szet volt esve, allandoan bulizott, haverokkal logott es bukdacsolt az egyetemen, lancdohanyos volt, valamint volt emellett egy eros hajlama depressziora... Mindig probaltam motivalni hogy ne legyen lusta stb. Egy megkonnyebbules kene hogy legyen, hogy elhuzott az eletembol. Nekem megis hianyzik, kicsit jobb mint az elejen, de minden nap gondolok ra, es attol felek soha senkit nem fogok ennyire szeretni.. 22L
2023. nov. 12. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Mert te szeretted. Ezt jelenti a szerelem.

Amúgy én is ezt érzem, amit te. Én nem vagyok egy hú de jó csaj, mégis olyan férfi mellett voltam, akihez vonzódtam testileg, felnéztem rá. Ugyanezt a bulizós korszakát élte, és éli még most is. Viszont meg tudott nevettetni, jó szövege volt, a teste elképesztően jó volt.

Aztán azóta csak olyanok jönnek, akik nagyon alul vannak, még ha velem egyszinten is vannak. Ez a srác annyira feltornázta az igényeimet, hogy nincsenek rá szavak, és nem hiszem, hogy még egy ugyanilyen ember jön az életembe.

2023. nov. 12. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Nálam is ez van.

Jött egy srác, aki mellett nőnek érezhettem magam, aki testileg-lelkileg vonzott. Voltak vele is bajok, nem arról van szó. De sokkal több volt vele a jó.

Mióta szakítottunk, kénytelen vagyok beérni a kevesebbel, külsőre és Belsőre is. Hatalmas nagy szerencse volt, hogy az a fiú pár hónapra engem választott. És ez az én szerencsétlenségem is egyben.

2023. nov. 12. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Az is benne van a te történetedbe, hogy csak 21 évesen lett párkapcsolatod. Az is rányomja erre a bélyeget.
2023. nov. 12. 21:17
 4/6 A kérdező kommentje:
3as,hogy erted?
2023. nov. 12. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Gondolom úgy érti az első, az első mindig nyomot hagy a nőkben :)

Majd jobb lesz idővel, sok sok sok idővel.

Légy türelmes :)

2023. nov. 12. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
34%

Hát igen, a chadek jók, de ugyis otthagynak mint eb a sz@rát

Így jártatok, üríteni jók voltatok egy darabig

2023. nov. 13. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!