Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes olyan nővel összejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes olyan nővel összejön aki nem igazán vonzó számodra tud ez majd változni, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy aranyos okos lánnyal nagyon jól elbeszélgettünk, habár vannak dolgok amik idegesítenek rajta hogy sajnos így el van hízva azért nem annyira vonzó számomra régóta egyedül vagyok nagyon jó lenne már egy barátnő, nem tudom érdemes belevágni?
2023. nov. 11. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Csak beérnéd vele, a kapcsolat kuka lenne.
2023. nov. 11. 14:23
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Nem érdemes. Ezzel játszol az ő érzéseivel is, ugyanis csak beérnéd vele, amíg nem találnál jobbat. Ha nincs kémia, akkor nincs kémia.
2023. nov. 11. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
21%
Te semmire nem becsülöd magad?Miért nem fejlődsz olyan szintre, ahol már egy számodra vonzó nő is leállna veled?Hajtsad a pénzt, utána már soha többet nem kell hajtanod a nőket.Ha szintet lépsz, akkor lesz jó nőd is.
2023. nov. 11. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Akár el van hízva akár csontsovány megérdemel valakit aki tényleg szereti, ne vedd el ezt tőle.
2023. nov. 11. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, amikor egy ismerkedésben érzed azt, hogy összecsiszolódás kérdése, és kiváncsi vagy a másikra..

De az alkat, a másik alkata, az annyira taszító tud lenni, hogy azt nem fogod idővel megkedvelni.

Én pl csak és kizárólag vékony, esetleg normál pasival szeretnék összejönni. Hiába udvarol nekem a helyes intelligens gazdag tenyerén hordozó Andráska, ha ő elhízott vagy hasas, még akkor sem fogok vonzódni hozzá ha lefogy vagy lefogyott, mert mindig is ilyen tenyeres talpas dagadt x lábú tipus volt és az engem sehogy sem vonzott soha, és nem is fog.

Úgyhogy sürgősen hagyd ott ezt a lányt mert sajnos nem fog neked megtetszeni soha.

És a vonzalom az az egyes számú legfontosabb tényező egy kapcsolatban.

2023. nov. 11. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Mennyi az a nagyon el van hízva?

Bár még ez se olyan nagy baj mint amilyen lúzer te vagy szellemileg, mert et bizony az vagy.

Lehet sokall okosabb és műveltebb mint te és emberileg is értékesebb .

Szóval csak azért mert unatkozol ne akard ezt.

2023. nov. 12. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!