Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan nővel összejön aki nem igazán vonzó számodra tud ez majd változni, mik a tapasztalatok?
Nézd, amikor egy ismerkedésben érzed azt, hogy összecsiszolódás kérdése, és kiváncsi vagy a másikra..
De az alkat, a másik alkata, az annyira taszító tud lenni, hogy azt nem fogod idővel megkedvelni.
Én pl csak és kizárólag vékony, esetleg normál pasival szeretnék összejönni. Hiába udvarol nekem a helyes intelligens gazdag tenyerén hordozó Andráska, ha ő elhízott vagy hasas, még akkor sem fogok vonzódni hozzá ha lefogy vagy lefogyott, mert mindig is ilyen tenyeres talpas dagadt x lábú tipus volt és az engem sehogy sem vonzott soha, és nem is fog.
Úgyhogy sürgősen hagyd ott ezt a lányt mert sajnos nem fog neked megtetszeni soha.
És a vonzalom az az egyes számú legfontosabb tényező egy kapcsolatban.
Mennyi az a nagyon el van hízva?
Bár még ez se olyan nagy baj mint amilyen lúzer te vagy szellemileg, mert et bizony az vagy.
Lehet sokall okosabb és műveltebb mint te és emberileg is értékesebb .
Szóval csak azért mert unatkozol ne akard ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!