Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhívtam a nőt, így reagált,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívtam a nőt, így reagált, mi volt ez a legvégén?

Figyelt kérdés
Szimpatikus volt egy nő a sport klubban ahová járok. Szoktunk beszélgetni. Most elhívtam egy rokonsport rendezvényre, amit nyitottan és örömmel reagált le, azonnal igent mondott. Mondtam a helyszínt, időpontot,ő elismételte, visszakérdezett valamit, memorizálta. És a lényeg: sarkon fordult, köszönt és elviharzott. Én azt hittem, még dumálunk, még akartam vele beszélgetni. Miért rohant el?

#Igentmondott
2023. nov. 11. 11:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Csak megnézte ott lesz-e az igazán jó pasi, aki bejön neki, illetve hogy megoldható-e, hogy téged távol tartson magától, amíg ott van.
2023. nov. 11. 11:58
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Biztos sietett, hogy ne késse le a 7-es buszt.
2023. nov. 11. 12:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Még valaki???
2023. nov. 11. 12:15
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Zavarba hoztad.

Ha igent mondott akkor jó úton jársz.

Valószínűleg félénkebb a lány.

2023. nov. 11. 12:18
 5/12 A kérdező kommentje:
Jó volna, ha utolsónak igaza volna.
2023. nov. 11. 12:49
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Sietett vagy zavarba jött a hirtelen randira hívástól.
2023. nov. 11. 12:54
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
Zavarba hoztad. Kétféle zavar létezik, az egyik, hogy annyira bejössz neki, hogy ettől azt se tudja, mit mondjon, a másik pedig pont az, hogy nem jössz be neki és zavarban van, hogy erre most mit reagáljon,hogy elhívtad. Hogy ebből melyik,azt leginkább a gesztusaiból,testbeszédéből tudod kideríteni.
2023. nov. 11. 13:10
 8/12 A kérdező kommentje:
Vagy abból majd, hogy végül tényleg eljön e a rendezvényre.
2023. nov. 11. 13:25
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Csak nem akart megbántani. Többet nem fogod látni.
2023. nov. 11. 13:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Az majd kiderül.
2023. nov. 11. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!