Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol érdemes normális nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes normális nőket keresni?

Figyelt kérdés

Sajnos eddig kifogtam a bolondokat. Ma unalmas perceimben visszanéztem a Gyakori kérdéseken feltett kérdéseimet, 2019-től, és látom hogy mennyire nem a legjobbakkal kezdtem. Volt aki alkesz volt, ráadásul idegbeteg, szét is verte a lakást párszor stb, volt aki meg szintén alkesz/drogos és 2 éven át csak hitegetett, rájuk összesen 8 évet pazaroltam.

Arra gondoltam, hogy így lassan 32 évesen jó lenne végre valaki normálisat találni, de nem tudom hol keressem. Tinderen és társain próbálkoztam már, de a csöcskirakós, követövadász, esetleg önbizalomnövelésre pasikat kereső csajokon kívül nem találtam semmit. A társaságban akikkel vagyok nem nagyon vannak csajok, sőt..

Olyanokra gondoltam, akik nem 3500 FB "ismerősnek" posztolnak naponta új képet hogy kellessék magukat, akiknek még mond valamit az a szó hogy hűség, akiken nem ment át egy kisebb városnyi pasi, meg akik korban hozzám illenek, szóval 21től felfele. Igazából lehet válogatós vagyok, de a gyerek is kizáró ok nálam, na nem mintha válogathatnék :)

Merre érdemes keresni az ilyen nőket manapság? Vagy már mind foglalt lenne?

2023. nov. 10. 14:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A 9-es vagyok. Ezen amúgy én is nagyon sokszor gondolkoztam már, hogy hogy lehet az, hogy egy-egy ember mindig ugyanazokat a típusokat vonzza be? Te mindig a csalfa nőket, mások azt írják, hogy szinte mindig az anyagias nőket, harmadik csak a műnőket, stb. Megmondom neked őszintén, én meg kivétel nélkül a nagyon hűséges nőket vonzottam, és külsőre széles skálán mozogtak, a gólyatábor legnépszerűbb csajától (2012-13) a nagyon átlagosig mindenféle volt (a hosszabb távúakat tekintve), szóval nem biztos, hogy külső függvénye a csalfaság 🤔 tudom h nem is mondtál ilyet, csak úgy megjegyeztem. Bár úgy működne a dolog, hogy át lehetne valahogy adni a módját annak, hogy valaki hogyan botlik bele a normálisakba azok számára, akik meg mindig másmilyenekbe botlanak! :)

Pedig látszólag hasonló alkatok vagyunk (személyiségre értve), mert én is mélyebb érzésű, emocionálisabb típus vagyok, szeretem a mélyebb, tartalmasabb beszélgetéseket, gyűlölöm a felszínességet, van humorérzékem (elvontabb fekete humor inkább), alapvetően optimista, jó kedélyű vagyok a mindennapokban, és nagyban kerülöm a műnőket én is. Egyébként 178 cm, diplomás, irodai jellegű munkát végzek (egyetemi projekteken dolgozunk), sportos alkatú, arcra jóképűnek mondott, és egy ideje már van barátnőm, aki valószínűleg már végleges is lesz. Nagyobb különbség köztünk, hogy én csak 300 ezret keresek, míg te vállalkozó vagy, gondolom sokkal több a havi bevételed.

Most tudod csak így próbálok tapogatózni különböző szempontok vonatkozásában (személyiség, kinézet, bevétel, stb.), hogy vajon hol vannak a hasonlóságok és különbözőségek, amiért én a hűséges, hosszú távra tervező nőket vonzom, míg te a másik végletet. Nem lehet, hogy sokan le akarnak húzni, mert van pénzed, míg közben más hapsik karjaiban kötnek ki folyton a kiszemeltek? És esetleg nem tartanak elég vonzónak magukhoz?

2023. nov. 10. 16:58
 12/15 A kérdező kommentje:

Azért annyira én sem keresek jól, jobb hónapokban talán megvan a 450.000. Irodai jellegű munkát végzek én is. Ma eléggé unatkoztam, ezért is írtam ki a kérdést, mert visszakerestem miket írtam ki ezzel kapcsolatban régen. Volt aki azzal a barátnőmmel kapcsolatban, aki idegbeteg volt olyan választ írt, hogy:

A helyedben én inkább azon gondolkodnék, hogy miért egy ilyen párt választottam?

Bátalmazott valaki a családodban? Rossz szülő, nagyszülői minták? Ha igen, akkor ezeket fel kellene oldani magadban, akár pszichológus vagy családállítás segítségével. Ha ez így marad, akkor legközelebb is egy ilyen típust fogsz bevonzani.

Mit ad Isten, igaza lett. Mondjuk nem bántalmazott senki a családban, de a következő is ilyen volt. Vele nem sikerült összejönni, pedig szinte naponta velem volt (nem szexuális értelemben, de volt olyan is), de többet nem akart mint a barátság, ugyan ezzel még jó pár embert, köztük régebben ismerősöket is behülyített, aztán most összevesztünk, így nem is beszél velem, de lehet jobb is, mert 2 év ment el erre a dologra is.

2023. nov. 10. 17:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a baráti köröd is a hozzád hasonló értékrendű emberekből áll. Mindenképpen jó, ha tudják, hogy párt keresel.

Érdemes eljárni valami olyan hobbit űzni, ahol hasonló gondolkodású nőket ismerhetsz meg. Vannak tematikus facebook csoportok, ahol akár találhatsz olyan lányt, akivel érdemes megismerkedni.

Sajnos az emberek az ismerkedés fázist szívesen átugorják, pedig ott és akkor még megelőzhető, hogy befürödjenek a másikkal. Az is jellemző azért, hogy belementél függő beteg nőkkel kapcsolatba. Valószínűleg jószívű, naív fickó vagy. Hasonló nőket kellene megismerned.

A külső olyan dolog, hogy minél jobban szűkíti a mezőnyt, annál kisebb az esély, hogy normális személyiségű, hozzád illő nőt találsz. Véleményem szerint elég, ha egy nő annyira felel meg az ideálnak, hogy 50 évesen is legyen kedved hozzányúlni. A többi-karcsú derék nagy csöcsökkel, kemény feszes fenék, stb.- csak eltereli a figyelmet a hátrányos belsőről.

2023. nov. 10. 20:36
 14/15 anonim ***** válasza:
11. Én világ életemben az asszexuális meg az apáca nőket vonzottam. 17 nőm volt, abból 16 antiszexuális, 1 meg fehérmájú. Vele meg az volt a gond hogy nem igazán tetszett, de már egyszer én is élvezni akartam hogy nem 3 havonta van egy hosszas könyörgés után egy csődbe fulladt 5 perces.
2023. nov. 10. 21:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is tanácstalan vagyok
2023. nov. 25. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!