Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti mit szolnátok ahoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit szolnátok ahoz ha egy srác névtelen sms-ben szerelmes üzeneteket/verseket küldene?

Figyelt kérdés
2023. nov. 10. 11:08
 1/10 anonim válasza:

Szerintem lehet izgi egy ideig. En valoszinuleg azt hinnem hogy valami scam vagy rossz szamra kuldik.

De lehet valakit idegesit, vagy stresszel.

Meg ugye szingli lanyrol van szo?

2023. nov. 10. 11:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Az, hogy creepy. Jöjjön oda, vagy valahogy máshogy tudassa velem, hogy mit érez, mert a fölösleges kertelést nem szeretem. Persze utána az én dolgom közölni vele, hogy akarok tőle, valamit vagy sem. Ha utóbbi, a lehető legkúltúráltabb módon fejezem ki nem tetszésemet.
2023. nov. 10. 11:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Szeretném máshogy ez csak egy ilyen kezdő löket h ne egy átlagos üzenet legyen, legyen benne egy kis kivancsiság meg az h na így még nem próbálkoztaak..
2023. nov. 10. 11:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Naponta 5-10 névtelen,vagy 'neves' üzit kapok,marha idegesítő.Általában naponta néhányszor kijelölöm mind és eltakarítom a telóról.Ha a srác-vagy csaj-elég tökös ahhoz hogy megszólítson,és legalább tíz percet beszélgetni is tudunk,az már fél siker...
2023. nov. 10. 12:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Én egyszer kaptam ismeretlentől sms-t, hajnalok hajnalán. Reggel válaszoltam, hogy szerintem rossz számra küldte, és meg akart győzni, hogy én adtam meg a számomat neki előző este egy buliban, pár száz kilométerrel távolabb az ágytól, ahol békésen szundítottam.

Nehezen fogadta el, hogy nem engem keres.

2023. nov. 10. 13:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Gondolnám hogy vmi igenytelen paraszt a százból vagy aki elutasitas után is tapad nem száll le.

Semmi jó nem jutna eszembe hogy talán vmi irtó helyes jópasi épp belém lenne zúgva.

2023. nov. 10. 15:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Ő írta a verseket? Gondolom nem.

Nagy ívben lesz4rnám. Èn is tudok copy paste üzenetejet küldeni

2023. nov. 10. 19:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Csak szólok hogy elég pozitív vissza jelzest kaptam kiváncsi a lány szóval az érdeklődését felkeltettem és nem ignorált és inentol nyílván lépek de ez már fixen egy jó pont volt. Ugyh hiába vagytok rosszindulatúak meg negatívak az ötletem pont bejött. De azért gáz, hogy egy pozitív bíztató komment se jött befásulst gyökerek.. Aki meg pozitív volt azt csókolom
2023. nov. 11. 01:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Mit kellene dícsèrni, pozitívat írni?

Mèg egyszer kèrdem, te költötted a verseket? Nem. Akkor? Dícsèret, elismerès a költőnek jár. Te csak kimásoltad ès elküldted. 0 kreativítás, 0 előkèszület, 0 gondolat ès 0 ráfordított idő

Ja ès nem kell privát üzikkel bombázni többiek, olvasás nèlkül törlöm mindet.

2023. nov. 11. 06:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Azért ennyire agresszív kismalac ne legyél.

A véleményünkre voltál kíváncsi, akkor fogadd is el. De hogyha gondolod akkor hazudok neked és azt írom amit szeretnél, csak akkor nem értem miért kérded meg másoktól a véleményét. Te nem a véleményünkre voltál kíváncsi hanem buksi simit akartál ami megerősíti a kérdésben tett szándékodat.

Persze nyilván mindenki negatív és rosszindulatú :D sejtem, hogy ehhez az észjáráshoz milyen tűrőképesség és érett férfi tartozik. :D

2023. nov. 11. 10:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!