Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért várják el a mamahoteles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várják el a mamahoteles nők is a pasiktól hogy ők ne legyenek mamahotelesek?

Figyelt kérdés
2023. nov. 9. 09:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10

Nincs olyan, hogy pasihotel!

2023. nov. 9. 16:35
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Pasihotel???

Nem nagyon hallani olyan kapcsolatokról ahol a férfi munka után főz, mos, takarít, a nő meg csak henyél.

2023. nov. 9. 16:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Azért mert nem tudnak kitörni és tudják nőként ,hogy csak az az esélyük van ,ha jön egy pasi és kirángatja őket a szrbol. Hiszen maguknak nem tudnák megteremteni azt az életszínvonalat amit élni szeretnének.
2023. nov. 9. 18:08
 14/17 anonim ***** válasza:

13

Nekem van saját lakásom, vettem, nem orokoltem, es nő vagyok.

2023. nov. 9. 19:36
 15/17 anonim ***** válasza:

12-es: én hallottam ilyenről. Egyik haverom a csajával lakott albérletben, a srác eljárt dolgozni (10-12 óra), hazaért és mindig csak annyit látott, hogy a csaja fekszik valahol és a telefont nyomkodja. Ő takarított ki, ő főzött, osott meló utána, úgy hogy a nő majdnem egész nap otthon volt.

Szóval simán előfordul ilyen is.

2023. nov. 10. 06:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is van barátom akin közel 10 évig élősködőt a barátnője. Ritkán csinált otthon valamit. Inkább csak feküdt a kanapén és nézte a tv-t. Dolgozni nem dolgozott abban a 10 évben. 🤣 Alig tudta a lakásból kidobni miután szakítottak.
2023. nov. 10. 07:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, sejtettem hogy most hirtelen mindenkinek lesz egy ilyen ismerőse.. :))
2023. nov. 10. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!